Vinterbane og bærebag den 8. dec.

Efter den længste sæson nogensinde i klubbens historie med sommergreens (9 måneder og 2 dage) så nærmer tiden sig til vinterbane og bærebags og måtter på fairways. Mandag den 8. december lukkes sommergreens og vi overgår til vinterbane og vinterteesteder. Efter den sidste uges tid med noget koldere vejr er græsset nu stoppet med at gro, så derfor skal der fra mandag bruges måtter på fairways.

Par 3 banen vil være åben til sommergreens hele vinteren (dog ikke 4. hul). Der SKAL spilles fra måtte ved teestedet. Par 3 banen vil være lukket ved rimfrost.

Dem der har brug for dispensation til at køre med vogn skal henvende sig i sekretariatet og få udleveret en vogn tilladelse. Når i kører med vogn, vil banen blive rigtig glad, hvis i kører mest muligt i roughen. Så bliver der ikke splattet så mange ormeskud ud. Når der ikke er groning er i græsset, har græsset svært ved at rejse sig igen under et ormeskud, på denne årstid. Uden lys og luft dør det.

Vi er nu i gang med at få dybde prikket greens og gøre dem vinterklar, så gå uden om greens hele vinteren.

HUSK ved rimfrost vil vinterbanen også være lukket, indtil frosten er væk. Det er først når vi har haft frost flere dage i træk (dagsfrost) at græsset er gået helt i dvale, så kan vi gå på det i frost uden at skade det.

Greenkeeperstaben ønsker Jer alle en god Jul og Godt nytår. Vi ser frem til en forhåbentlig lige så god sæson i 2015 som 2014 har været.

Med venlig hilsen

Greenkeeperne

3 tanker om “Vinterbane og bærebag den 8. dec.

 1. Peter Breer-Mortensen

  Vinterbane – greenkeeperne

  Fin beskrivelse af regler og årsager til begrænsninger i færdsel på banen i vintersæsonen.
  God information letter forståelsen.

  Vh Peter

 2. Per Sørensen Indlægs forfatter

  Hej Bjarne

  Tak, godt du var vågen. er hermed rettet

  Per

 3. Bjarne Lindenskov Petersen

  Ikke for at være pedantisk, men efter min kalender er d. 9. altså tirsdag. Jeg går ud fra, at I mener mandag d. 8.. Så jeg har fundet den lille måtte frem til på mandag. Mange gange tak for jeres indsats med at give os en meget flot og velholdt bane i en lang sæson.
  M.V.H. Bjarne Lindenskov Petersen.

Der er lukket for kommentarer.