Vinsmagninger med Richard Naef
Fælles for alle smagninger er, at de:
Afholdes i Café Kilden, Præstø Landevej 39, 4700 Næstved
Starter kl. 17.30
Gennemføres ved minimum 20 tilmeldte
Vil være med tilbud på de smagte vine
Smagning af Piemonte-vine d. 24/10-23
Denne dag står den på en smagning af Piemonte-vine fra huset Il Falchetto.
Huset laver ikke Barolo og Barbaresco, men står for en glimrende produktion af vine på f.eks. Barbera; Nebbiolo; Moscato m.v., vi kommer ganske pænt rundt i sortimentet.
Smagningen bliver ledsaget af en 3-retters menu fra Café Kilden, programmet ser således ud:

Velkomst:
Piemonte Chardonnay DOC
Monferrato Ciaret DOC “Ajman”
Forret:
Landterrine med brød og smør
Dolcetto d’Alba DOC
Barbera d’Asti DOCG “La Mata”
Hovedret:
Svinekæber med stegte rodfrugter og svampe
Monferrato Nebbiolo Superiore DOC “Barbarossa”
Monferrato Rosso DOC “La Mora”
Barbera d’Asti Superiore DOCG “Lurei”
Nizza Riserva DOCG “Bricco Rocche”
Dessert:
Nøddekage med crème fraiche
Brachetto d’Acqui DOCG
Moscato d’Asti DOCG “Tenuta del Fant”
Tilmelding
Pris for deltagelse er kr. 450,- pr. person.
Vil du være med, så send en mail til naef61@gmail.com med navn(e) på deltager(e). Jeg sender derefter en bekræftelse på tilmeldingen samt information om betaling.
Smagning af Jule-/Nytårsvine d. 16/11-23
Denne dag står den på en smagning af vine, der kunne være gode til f.eks. jule- og nytårsmaden.
Smagningen bliver ledsaget af en 3-retters menu fra Café Kilden, programmet ser således ud:

Velkomst:
Le Morette Vino Spumante Metodo Classico
Forret:
Appelsinmarineret andebryst med fennikel
CasalFarneto Verdicchio Classico Superiore DOC “Fontevecchia”
Monte del Fra Custoza Superiore “Ca’ del Magro
Le Morette Lugana DOC “Benedictus”
Hovedret:
Kalveribeye med pommes Anna og glaceret skorzonerod
CasalFarneto Marche Rosso IGT “Otto Borghi”
Venturini Valpolicella Classico Superiore DOC Ripasso “Semonte Alto”
Venturini Amarone della Valpolicella Classico DOCG “CampoMasua”
Dessert:
Tarte Tatin med æbler
C-K Rüdesheimer Berg Roseneck Spätlese Fruchtig
Tilmelding
Pris for deltagelse er kr. 450,- pr. person.
Vil du være med, så send en mail til naef61@gmail.com med navn(e) på deltager(e). Jeg sender derefter en bekræftelse på tilmeldingen samt information om betaling.
Winemakers Dinner med Corvers-Kauter 2/12-23.
Denne smagning skiller sig ud fra de andre smagninger i efteråret, idet det bliver en “Winemakers Dinner”, hvor 1 eller flere fra huset Corvers-Kauter i Rüdesheim (Rheingau) kommer op og forestår smagningen.
Programmet ser således ud

Velkomst:
Riesling Zero Dosage
Forret:
Jomfruhummerbisque med hvid fisk
Oestricher Lenchen Riesling
Rauenthaler Baiken Riesling Qualitätswein
Oestricher Doosberg Riesling Qualitätswein
Hovedret:
Poussin med varm frugtsalat (champignon, appelsin, vindruer og aspargeskartofler
Roter Riesling
Assmannshausen Pinot Noir
Rauenthaler Baiken Riesling Qualitätswein
Dessert:
Pærer Belle Helene
Rüdesheimer Berg Roseneck Spätlese Fruchtig
Oestricher Doosberg Riesling Auslese
Tilmelding
Pris for deltagelse er kr. 450,- pr. person.
Vil du være med, så send en mail til naef61@gmail.com med navn(e) på deltager(e). Jeg sender derefter en bekræftelse på tilmeldingen samt information om betaling.