Vinsmagning i Café Kilden

Vinsmagninger med Richard Naef

Fælles for alle smagninger er, at de:

Afholdes i Café Kilden, Præstø Landevej 39, 4700 Næstved

Starter kl. 17.30

Gennemføres ved minimum 20 tilmeldte
Vil være med tilbud på de smagte vine


Smagning af Piemonte-vine d. 24/10-23

Denne dag står den på en smagning af Piemonte-vine fra huset Il Falchetto.

Huset laver ikke Barolo og Barbaresco, men står for en glimrende produktion af vine på f.eks. Barbera; Nebbiolo; Moscato m.v., vi kommer ganske pænt rundt i sortimentet.

Smagningen bliver ledsaget af en 3-retters menu fra Café Kilden, programmet ser således ud:

Velkomst:

Piemonte Chardonnay DOC

Monferrato Ciaret DOC “Ajman”

Forret:

Landterrine med brød og smør

Dolcetto d’Alba DOC

Barbera d’Asti DOCG “La Mata”

Hovedret:

Svinekæber med stegte rodfrugter og svampe

Monferrato Nebbiolo Superiore DOC “Barbarossa”

Monferrato Rosso DOC “La Mora”

Barbera d’Asti Superiore DOCG “Lurei”

Nizza Riserva DOCG “Bricco Rocche”

Dessert:

Nøddekage med crème fraiche

Brachetto d’Acqui DOCG

Moscato d’Asti DOCG “Tenuta del Fant”

Tilmelding

Pris for deltagelse er kr. 450,- pr. person.

Vil du være med, så send en mail til naef61@gmail.com med navn(e) på deltager(e). Jeg sender derefter en bekræftelse på tilmeldingen samt information om betaling.


Smagning af Jule-/Nytårsvine d. 16/11-23

Denne dag står den på en smagning af vine, der kunne være gode til f.eks. jule- og nytårsmaden.

Smagningen bliver ledsaget af en 3-retters menu fra Café Kilden, programmet ser således ud:

Velkomst:

Le Morette Vino Spumante Metodo Classico

Forret:

Appelsinmarineret andebryst med fennikel

CasalFarneto Verdicchio Classico Superiore DOC “Fontevecchia”

Monte del Fra Custoza Superiore “Ca’ del Magro

Le Morette Lugana DOC “Benedictus”

Hovedret:

Kalveribeye med pommes Anna og glaceret skorzonerod

CasalFarneto Marche Rosso IGT “Otto Borghi”

Venturini Valpolicella Classico Superiore DOC Ripasso “Semonte Alto”

Venturini Amarone della Valpolicella Classico DOCG “CampoMasua”

Dessert:

Tarte Tatin med æbler

C-K Rüdesheimer Berg Roseneck Spätlese Fruchtig

Tilmelding

Pris for deltagelse er kr. 450,- pr. person.

Vil du være med, så send en mail til naef61@gmail.com med navn(e) på deltager(e). Jeg sender derefter en bekræftelse på tilmeldingen samt information om betaling.


Winemakers Dinner med Corvers-Kauter 2/12-23.

Denne smagning skiller sig ud fra de andre smagninger i efteråret, idet det bliver en “Winemakers Dinner”, hvor 1 eller flere fra huset Corvers-Kauter i Rüdesheim (Rheingau) kommer op og forestår smagningen.

Programmet ser således ud

Velkomst:

Riesling Zero Dosage

Forret:

Jomfruhummerbisque med hvid fisk

Oestricher Lenchen Riesling

Rauenthaler Baiken Riesling Qualitätswein

Oestricher Doosberg Riesling Qualitätswein

Hovedret:

Poussin med varm frugtsalat (champignon, appelsin, vindruer og aspargeskartofler

Roter Riesling

Assmannshausen Pinot Noir

Rauenthaler Baiken Riesling Qualitätswein

Dessert:

Pærer Belle Helene

Rüdesheimer Berg Roseneck Spätlese Fruchtig

Oestricher Doosberg Riesling Auslese

Tilmelding

Pris for deltagelse er kr. 450,- pr. person.

Vil du være med, så send en mail til naef61@gmail.com med navn(e) på deltager(e). Jeg sender derefter en bekræftelse på tilmeldingen samt information om betaling.