Verdensrekordholder i Trick Shot gav show i Mogenstrup

Carsten Maas Verdensrekordholder i trick shot
Carsten Maas Verdensrekordholder i trick shot

 

I anledning af Sydsjællands Golfklubs 40 års jubilæum og afholdelse af juniorsommerlejr gav trick shot mester Karsten Maas et fem kvarter langt fortryllende golf trick shot show i golfklubben.

Under overværelse af hele klubbens juniorafdeling og ca. 100 tilskuer gav Carsten sit berømte show hvor han blandt andet tangerede verdensrekorden i at slå et tilfredsstillende slag med verdens længste driver. Køllen var på hele 4 meter og 37 centimeter og han slog bolden over 150 meter fra tee.

Karsten Maas er en populær gæst i såvel danske som udenlandske golfklubber med sine fantastiske opvisninger i trickshot. Karsten viser hvordan man kan beherske slag til bolde i alle højder med køller af alle størrelser og vægtklasser. Kan slå til op til seks bolde ad gangen og fx har muligheden for at spille fourball best ball ene mand, hvor han slår til fire bolde pr. slag og vælger den, der ligger bedst.

Han har køller, hvor sweetspot udgøres af en træsko, en golfbold, en hammer eller andre mystiske ting. Den længste driver er, som ovenfor beskrevet, 4 meter og 37 centimeter, og med den har han sat verdensrekord med et slag på 165 meter. Han kan jonglere med bolde, slå med begge hænder, vise gamle og nye køller mm. Karsten tilbringer en hel dag i en dansk sommerlejr, fordi han har et stort ønske om at være med til at lære unge at elske golf – og at arbejde på at blive bedre til det.

Her ses Carsten Maas balancerende på en bold mens han slår et drive ud på ca. 200 meter, et slag som mange ikke kan gøre fra jorden
Her ses Carsten Maas balancerende på en bold mens han slår et drive ud på ca. 200 meter, et slag som mange ikke kan gøre fra jorden

Selve showet blev afholdt som afslutning på en tre dage lang sommerlejr for klubbens juniorafdeling deltog med 40 juniorer i aldersgruppen 5 til 16 år fordelt med både piger og drenge. Juniorerne bor bogstavelig talt på golfbanen disse tre dage hvor de har opsat teltlejr ved siden af fairway på hul 5. De træner og spiller golf fra den lyse morgen til solen går ned, så det var nogen trætte juniorer der blev afhentet af forældrene fredag aften, men de fleste af dem skal spille igen både lørdag og søndag.

På juniorudvalgets vegne

Henrik Gustafsson