U16A1 vinder mellemrunde mod Smørum

Torsdag den 13. august spillede Andreas Skov Olesen, Frederik Egede Jørgensen og Simon Bay Pedersen mellemrundekamp mod Smørum GK i Aon Juniorholdturneringen U16A på Skovbo GK. Sydsjælland havde vundet alle deres kampe (24-0) og Smørum havde vundet alle deres kampe med cifrene 23-1 i deres respektive indledende puljer, så der var lagt op til en spændende match. Og spændingen udeblev ikke.

Andreas og Simons kampe bølgede frem og tilbage på de første 9 huller og begge var lige efter 9 huller, mens Frederik var 2 nede efter 9 huller. Humøret var højt og der blev kæmpet bravt videre. Andreas var 1 nede efter 10 huller efter hans modstander havde lavet sin fjerde birdie på hul 10, men allerede på hul 12 slog hans modstander en bold væk og på hul 13 en out og det var Andreas ikke sen til at udnytte. Andreas afgjorde matchen på hul 16 og vandt 3/2.

Frederik var kommet 3 ned efter hul 10 og 2 ned efter hul 15, men på trods af at hans modstander havde lavet 5 birdies, havde han en ukuelig tro på at han stadig kunne nå at vinde. Simons kamp bølgede stadig frem og tilbage og efter hul 17 var han lige. I mellemtiden havde Frederik vundet både hul 16 og 17 og var således også lige efter hul 17. Med de to sidste matcher all square inden hul 18 kunne alt ske og spændingen var på sit højeste. Vi skulle ”bare” dele én match, mens Smørum skulle vinde begge, så det største pres lå på deres skuldre.

Det var ved at blive mørkt og dermed svært at følge boldene. Frederiks drive på hul 18 endte lidt ude i højre og var svær at lokalisere. Efter intens søgen blev bolden fundet og spillet kunne fortsætte. Da Simon var midt på 18th fairway, hørte vi et brøl fra greenen, det var Frederik der holede sit put og havde dermed vundet matchen. Simon endte med at dele hullet og dermed matchen. Sydsjælland endte med at vinde med cifrene 5-1. Stort tillykke til de 3 for deres flotte indsats.

  1. september skal Frederik, Simon og Andreas spille om Sjællandsmesterskabet på Maribo Sø GK. Juniorudvalget ønsker dem held og lykke.image