Turnerigsplan 2022 læs mere HER

Ranglisteturnering

Med inspiration fra Næstved Golfklub har vi i turneringsudvalget besluttet, at vi i Sydsjællands Golfklub også skal have en ranglisteturnering.

Turneringen er for alle klubbens medlemmer. Der spilles i første omgang i følende rækker:

  • Dame
  • Herre under 50 år – juniorer kan stille op i denne række
  • Herre senior +50 (incl. herrer der bliver 50 i 2021)
  • Herre veteran +60 (incl. herrer, der bliver 60 i 2021)

Hvis der viser sig at være interesse for flere rækker, vil de blive oprettet i løbet af sæsonen. Der kan oprettes en ny række såfremt min. 5 spillere, der er tilmeldt en eksisterende række, opfylder alderskravet til en anden række (+50, +60, +70) og der fortsat er minimum 5 spillere tilbage i den eksisterende række.

Det er muligt at tilmelde sig en række, der er for yngre spillere end man ellers er berettiget til at spille i. Valget gælder for hele sæsonen.

Turneringsformat:

Der spilles brutto slagsspil i alle rækker.

Herrer under 50 spiller fra tee 60

Senior- og veteranherrer spiller fra tee 57

Damer spiller fra tee 48

Hver weekend (fredag, lørdag, søndag) i perioden maj til september afvikles der en runde. Man bestemmer selv hvilken dag man spiller. Såfremt man spiller flere runder i løbet af weekenden, vil det være den første runde man spiller, der tæller med i ranglisteturneringen. Man kan dog undgå dette ved tydeligt inden runden påbegyndes at fortælle sin(e) spillepartner(e), at runden IKKE skal gælde til ranglisteturneringen.

For at deltage i weekendens ranglisteturnering, skal man senest kl. 20:00 torsdagen inden tilmelde sig ranglisteturneringen i den relevante række via Golfbox.

Alle der har tilmeldt sig weekendens ranglisteturnering til modtage et link til Golfbox til brug for scoreindtastning. Derudover udfyldes og afleveres korrekt underskrevet scorekort i klubhuset efter runden. Markøren behøver ikke selv at spille med i ranglisteturneringen. Husk at skrive ”Rangliste” på scorekortet.

Der opnås point til ranglisten således:

PlaceringPoint ved 6 eller flere spillerePoint ved 5 eller færre spillere
14024
23418
32814
42410
5206
616
712
810
98
106

Ved lige score afgøres placeringen af de sidste 9, 6, 3, 1 huller – derefter laveste handicap.

De 10 bedste opnåede resultater tæller med til ranglisten.

Præmier:

Det vil være præmier til det bedst placerede i hver række. Antallet af præmier afhænger af antallet af deltagere i hver række.

 Afbud:

Ved afbud inden torsdag kl. 20.00 framelder du dig turneringen i Golfbox. Ved senere afbud sender du en SMS til Morten Wulff på mobil 26 83 01 53.

Turneringsgebyr:

Det koster 100 kr. at deltage i Ranglisteturneringen. Det betales via Golfbox – det er oprettet som en særskilt aktivitet. Gebyret skal være betalt inden man spiller sin første runde.