Turneringskalender 2023

Så er banen åben, og årets turneringskalender er næsten klar.

Der mangler en dato på Slagspilsmesterskabet – og kalenderen vil blive opdateret så snart den er på plads.

Her kan man se hvornår der er turnering på banen. De enkelte turneringer vil blive lagt op i Golfbox løbende.

Årets klubturneringer er som tidligere, Åbningsturneringen, Pinseturneringen, Generationsmatchen og Løvfaldsturneringen.

Åbningsturneringen, sponsoreret af Real by Bülow, er allerede åben for tilmelding. Vi glæder os til at se mange af jer den dag.

Derudover er der som noget nyt Golffestivalen i uge 28 med en turnering hver dag fra søndag den 9. juli til og med lørdag den 15. juli. Alle turneringer er åbne for både klubbens medlemmer og gæstespillere.

Årets klubmesterskaber bliver afholdt den 26. – 27. august, med efterfølgende hulspil den 9. – 10. september.

Slagspilsmesterskaberne er endnu ikke planlagt i år, da vi har været udfordret på ledige terminer. Lige så snart der er truffet en endelig beslutning vil den blive meldt ud i et særskilt nyhedsbrev.

Der vil i år også blive løbende hulspil. Tilmelding og konditioner bliver meldt ud senere.

Fredagsturneringerne vil også fortsætte i år i sommerperioden med en række nye tiltag. Mere om dette senere.

Som det fremgår af turneringsoversigten er der også i år lavet aftaler med eksterne partnere om at afholde turneringer på vores bane. Disse er naturligvis også åbne for vores medlemmer.

Endelig kan vi glæde os over at vi i år har to DGU ranglisteturneringer. Den ene er U22 som efterhånden er en fast tradition. Den anden er en herre elite turnering, hvor nogle af landets mest talentfulde herrespillere forventes at deltage. For os almindelige golfere bliver det en oplevelse at se hvordan disse dygtige spillere vil spille vores bane.

Vi i turneringsudvalget er stolte af det alsidige udbud af turneringer der er på programmet i år. Der er turneringer for alle klubbens medlemmer uanset niveau.

Vi ser frem til nogle dejlige turneringsoplevelser på vores skønne bane.

De bedste hilsner, Turneringsudvalget

SSGM_Turneringsplan_2023_rev_1