Turneringer de kommende weekender

I weekenden den 19. og 20. juni afvikles den 3. og 4. runde i Danmarksturneringen. Alle klubbens hold på nær veteranholdet spiller på hjemmebane både lørdag og søndag. Det betyder at der er god mulighed for at komme til at se og støtte klubbens elite spille om vigtige point for at avancere i tabellerne. Det betyder desværre også, at hele banen er spærret fra 7:15 til 13:45 lørdag og fra 7:15 til 14:30 søndag.

Weekenden efter (den 26. og 27. juni) arrangerer DGU en afdeling af Senior Elite Touren, hvor 138 spillere fra hele landet kommer på besøg. Det betyder, at der igen er mulighed for at komme til at se god golf, men det betyder desværre også, at banen er lukket for alle, der ikke deltager i turneringen. Første start er kl. 8:00 og sidste start er kl. 15:50 lørdag. Starttiderne søndag er ikke offentliggjort, men forventes at være de samme. Det er startforbud inden turneringen, men vi er lige ved at undersøge, hvorvidt vi må åbne banen for klubbens medlemmer efter sidste starttid begge dage. Er det muligt frigiver vi naturligvis tiderne i Golfbox hurtigst muligt.

I selve turneringen er klubben repræsenteret af følgende: Superveteran: Eva Heikamp, Helen Nielsen og Torben Ploug. Veteran: Sigrid Johannesen og Kim Steengaard. Senior: Casper Pihl, Stig Nørgaard, Jacob Mørch og Morten Wulff. Mid-Age: Jesper Villadsen. Derudover er Leif Sønderstgård turneringsleder og Jan Skjold har påtaget sig opgaven som dommer. De to sidstnævnte repræsenterer dog DGU i denne sammenhæng.

Vi er godt klar over, at det er uheldigt, at banen næsten er lukket 2 weekender i træk, men vi har desværre ikke indflydelse på hvornår DGU vælger at benytte vores bane til turneringer. Til gengæld kan vi glæde os over, at vi har en bane, som er i så god stand, at DGU vælger at afvikle disse turneringer på den.

Turneringsudvalget