TeeBox åbningsarrangement

Kære medlemmer,

Vi har i bestyrelsen valgt at indgå i et samarbejde med TeeBox hvilket resulterede i, at TeeBox i sidste uge leverede et golfsimulatorhus, som mange af jer nok har bemærket. Dette koncept vil TeeBox for fremtiden drive i vores klub, uden udgifter for klubben.

Der vil blive afholdt åbningsarrangementer lørdag den 18. juli og søndag den 19. juli. Begge dage fra kl. 9.00, hvor TeeBox vil introducere hele konceptet til alle klubbens medlemmer.

Vi anbefaler, at så mange som muligt deltager og tilslutter sig konceptet. Folkene bag TeeBox vil være til stede disse dage, hvor de vil vise hvordan man bruger TeeBox, og der vil igennem dagene blive afholdt en ”Closest To The Pin”-konkurrence med mulighed for at vinde flotte præmier.

I åbningsweekenden vil der være mulighed for at købe årskort til TeeBox til fordelagtige priser, som giver en nedsat timepris ved brug af TeeBox – Se mere på www.teebox.dk

Der vil desuden blive serveret noget koldt at drikke, og der vil være rig mulighed for at stille sulten i Café Kilden, som har sammensat en TeeBox-menu til fornuftige penge.

Bestyrelsen glæder sig rigtig meget til at vise medlemmerne mulighederne for golfoplevelser i høj klasse, og til at fortælle jer, hvordan dette koncept kan forbedre klubben.

Der åbnes for booking af tider i TeeBox via GolfBox fra mandag d. 20. juli kl. 5.00.

Kort sagt:

  • TeeBox åbningsweekend den 18. og 19. juli 2020
  • Fra kl. 9.00 begge dage
  • Præstø Landevej 39, 4700 Næstved
  • Servering af iskold hvid/rosévin/vand
  • Mulighed for præmier og kampagnepriser

Mvh.

TeeBox og bestyrelsen i Sydsjællands Golfklub