Tag med ud og spil golf 10. juni 2013

Tag med ud og spil golf

Vi følger succesen op med endnu en runde

mandag den 10. juni kl. 18.00 på hullerne 10-18

Vi ønsker at rekruttere nye medlemmer, og hvem er gode til det? – medlemmerne. Vi kender alle mindst en, som har talt om, at det måske kunne være sjovt at prøve at spille golf. Nu er chancen for at prøve det på en rigtig golfbane på en sjov facon.

Tag en kammerat, familie, nabo eller kollega som kunne have lyst til at spille golf med ud i en rigtig turnering på den store bane.

Et fuldgyldigt medlem og en absolut nybegynder, der ikke tidligere har deltaget i denne turnering og som ikke er registreret i en golfklub danner hold i en 9-hullers greensome stableford med lidt specielle regler. Bagefter spiser vi stegt flæsk sammen i restauranten. De nye skal opleve stemningen, sammenholdet og spændingen ved en rigtig golfmatch, hvor de er sammen med en rigtig golfer, som de kender, og har det sjovt sammen med.

Du kan sammen med nybegynderen gratis træne på drivingrangen, putting green samt par 3 banen i perioden fra betalt matchfee og frem til Gunstarten 10. juni kl. 18.00. På dagen kan i komme og træne fra kl. 16.30 på drivingrange.

Specielle regler for nybegynderne:

Korte teesteder markeret gule (herrer) og røde (damer) klodser

Luftslag tæller ikke som andet end prøvesving

Mulighed for et omslag på alle huller

Den nye skal anvende min. 5 drives på rundens 9 huller. Markeres på scorekort hvilke der er brugt

Pris:  100 kr. pr. hold (2 spillere) inkl. stegt flæsk i restauranten

Tilmelding i sekretariatet senest torsdag den 6. juni kl. 12.00

Maks 40 spillere, efter først til mølle princippet