Sydsjællands Golfklub har en vinder i DGU’s landsdækkende JuniorCup!

Alexander Mørch (“Tøffe”) havde kvalificeret sig til finalen i DGU’s landsdækkende JuniorCup i årgangen for 14 årige(2004).

Ved kvalifikationen i Vallø gik Alexander Vallø’s bane i par (71 brutto), og det var dagens bedste runde i alle årgange 12-18 år. Dermed var forventningerne høje, da landsfinalen skulle spilles 11. juli på Birkemose GolfKlubs anlæg nær Kolding.

Birkemoses anlæg var knastørt og der var huller som næsten var uspillelige. Spillerne gik hovedrystende rundt på anlægget, og nogle af de aller yngste spillere havde sågar tårer i øjnene.

I Alexanders række havde to spillere fra landsholdets udviklingstrup i årgang2004 også kvalificeret sig, det gjorde ikke Alexanders motivation mindre.

Efter de første 18 huller fører Alexander turneringen med 2 slag, skarpt forfulgt af de to “landsholdspillere”. Så satte Alexander speederen i bund og spiller de første 9 huller i anden runde i par, hvilket var en unik score på dette anlæg. Han førte dermed med 8 slag! Derfra cruisede han sejren hjem og vinder med 5 slag samlet – ned til nummer to.

Alexander ligger nu efter 19 spillede turnerings-runder i år, nummer to på DGU’s rangliste for årgang 2004.

På billedet ses Alexander i sin klubtrøje fra Sydsjællands Golfklub og to repræsentanter fra DGU, modtage sin flotte pokal.