Superveteraner skal spille om Guldet !

 

I den kommende weekend skal superveteranholdet fra Sydsjællands golfklub (Mogenstrup) spille om danmarksmesterskabet for hold i det jyske. De to vindere af 1 division øst for Storebælt, Næstved og Hillerød,skal møde de to vindere vest for Storebælt,Ålborg og Odense.

Holdet består af en damesingle og fire herresingler,samt en mixed foursome ( en dame og herre der spiller sammen og skiftes til at slå til bolden indtil den er i hul).Holdet er meget erfarent,idet de samme spillere vandt sølvmedaljer for 8 år siden,men med 8 års ekstra træning satser de nu på at kæmpe om guldet.

Næstved kommune har sponseret poloer til holdet så nu satser alle spillerne på at Hillerød,Odense og Ålborg virkelig kan “ MÆRK NÆSTVED” når weekenden er slut.
Matcherne afvikles på Keller Park golfklub syd for Vejle og hele holdet -minus Helge Adam Møller der er til møde med Transportministeren om motorvejen til Næstved- kører allerede fredag morgen mod Vejle for at prøvespille banen.

Spillerne er,fra venstre mod højre: Helge Hansen, Helen Nielsen, Helge Adam Møller, Eva Heikamp, Mogens Harkamp og Torben Ploug.  Sidstemanden Finn Olsen var forhindret i at deltage i den afsluttende træning/foto mandag