SuperSenior turnering 7. juni 2013

SuperSenior spillede fredag d. 7. juni 2013 en Fourball Aggregate. 84 personer spillede 18 huller og 4 personer spillede 9 huller. Det tydede på en rigtig dejlig runde, vejret var perfekt og alle glædede sig.

Det var ganske godt, at vejret var flot – høj sol – varme og næsten ingen vind og fuglestemmer overalt, som vi kunne stå og nyde. I virkeligheden stod vi ikke stille for at lytte til fuglene. Der var en helt uacceptabel ventetid på banen, som for de allerfleste var ganske utålelig, idet der var lukket alt for mange spillere ud, som kolliderede med hinanden således, at der på visse huller stod op til 5 grupper på samme tid. Der var hold, som kun havde spillet 2 huller på én time.

Turneringsstart var kl. 15:30 og sidste hold sluttede kl. 21 på hul 7. Sådan noget må ikke ske. Det var enormt frustrerende, men utroligt nok lod spillerne ikke deres frustrationer gå verbalt ud over turneringslederen – og tak for det – det havde jo ikke ændret noget, men alle skal vide, at det er ganske utilfredsstillende at opleve sådan en runde. Vi aftaler allerede sidst i det gamle år, hvilke datoer, vi må bruge og henholder os til det i vores program. Vi håber ikke at situationen fra d. 7.juni gentager sig.

Det gik jo meget godt alt sammen – alligevel – på trods af, at ikke alle de lovede golfbiler var parate til SuperSenior. Man fremskaffede i stedet klubbens arbejdsvogne, som ikke just er lydløse, men det afhjalp da situationen, og det endte således med, at alle kom af sted.

Nu håber vi blot, at ovennævnte beskrivelse af vores juniturnering ikke skræmmer egne medlemmer såvel som de gode greenfeegæster, vi havde med, væk fra at deltage næste gang.

Mikael serverede stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs, og han formåede at holde det hele varmt, til vi indfandt os. Tak for det.

 

Gæstespiller med sin ”golfbil” til SuperSeniors turnering hos SSGM fredag d. 7. juni 2013
Gæstespiller med sin ”golfbil” til SuperSeniors turnering hos SSGM fredag d. 7. juni 2013

 

Resultater 18 huller:

1. Susanne og Søren Madsen                 66 point

2. Greta Nielsen og Søren L. Olsen         64 point

3. Ulla Møller og Preben Mortensen        63 point

4. Vibs Neessen og Jørn E. Nielsen        63 point

5. Dorrit og Kaj Christiansen                    62 point

6. Birgit og Torben Larsen                        62 point

Resultat 9 huller:

Finn Jørgensen med 11 point

Tættest på:

hul  1   Greta Nielsen – 1,37 m

hul  6    Peter Schultz  – 3,59 m

hul 10   Lisbeth Bjerrum – 2,80 m

hul 16   Torben Larsen – 8,51 m

f. SuperSenior

Ivan Mikkelsen