SuperSenior nyhedsbrev nr. 4 – 2014

Jubilæumsturneringen fredag d. 4. juni 2014

Som overskriften antyder spillede SuperSeniorerne jubilæumsturnering fredag d. 6.6.2014, og det, vi havde frygtet, når vi kiggede på DMI´s varsel til fredag, hvor det skulle regne ganske meget, blev delvis gjort til skamme. Jo, der kom et enkelt dryp, men det generede stort set ikke.

Vi startede som sædvanlig med uddeling af scorekort i gården. Der blev spillet en fourball aggregate, men denne gang fra tee 51 (blå) og det gjaldt alle, hvilket godt kunne overraske adskillige spillere, men de fleste syntes, det var sjovt – og dejligt med lidt varierende spilleformer. Nogle udtrykte endda, at det kunne føles som en helt anden bane.

John K. havde haft travlt med at sætte dannebrogsflag op ved alle teestederne, så ingen skulle formaste sig til at gøre det, de plejer – eller rettere glemme, hvad der var besluttet, for vanens magt er jo stor.

Efter runden mødtes vi i klubhuset, hvor cafeen serverede en velsmagende, marineret svinefilet med div. grøntsager og nye kartofler. Vores klub i klubben overraskede medlemmerne med en dessert bestående af chokoladekage med is. Ingen protesterede. Renate havde haft travlt med at rime, og det blev til 2 sange, som begge var med til at højne stemningen, og som foranledigede, at vi råbte hurra for vores dejlige klub. Indtil flere gange.

Vi var så heldige at SSGM´s formand, Allan Jørgensen, havde sagt ja til en invitation til både spil og spisning, og på den måde havde vi mulighed for at overrække den gave, der var samlet ind til, nemlig et gavekort på kr. 2.500,– , som er øremærket til 3 søjlebøge, der bliver plantet til efteråret – sandsynligvis mellem hul 3 og hul 6´s greens. Gutte overrakte gaven i forbindelse med en tale, som forJubilæumsturnering 6.6.2014 019manden kvitterede for.

Vores præmier består udelukkende af vin, men Claus Thane havde fået lyst til at sponsere nogle bolde, som vi fordelte mellem adskillige spillere i forhold til opnåede point – et fint minde om dagen. Tak fra os alle.

Resultaterne:

9 huller:

1. Vagn Sthur med 21 point

2. Ole Finn Wulff med 14 point

18 huller:

1. Susanne Madsen og Flemming Nielsen med 74 point

2. Torben Larsen -solo- med 70 point (særlig regel)

3. Marianne Ebbell og Erik Thane med 63 point

4. Karen Vahlkvist og Jens Markdal med 62 point

5. Anette Hedegaard og John Thomsen med 59 point

Bolde til: Lise Porst, Henning Nielsen, Dan Rasmussen, Vibs Neessen, Jan Mørch, Inge Hansen, Vagn Sthur, Kirsten Nedergaard, Anette Hedegaard, John Larsen, Anne Køie, Vivi Mortensen.

Tættest på:

hul 1             Vagn Sthur

hul 6             Kirsten Nedergaard

hul 10          Anette Hedegaard

hul 16          John Larsen

En rigtig fin dag med rart samvær.

Vi ses igen fredag d. 4. juli kl. 14:00 i gården, og denne gang spiller vi greensome med selvvalgt makker og selvfølgelig 9 hulsturnering, hvis man foretrækker det. Kryds af på tilmeldingslisten i mellemgangen, hvad I ønsker at spille.

Kirsten Mikkelsen 10.6.2014

Jubilæumsturnering 6.6.2014 013