SuperSenior Four-ball parturnering

SuperSenior afviklede fredag d. 8. juni en Four-ball parturnering, hvor man selv valgte sin medspiller. Der er en del, som sætter pris på denne sammensætning af spillere, idet det for manges vedkommende kan være sjovt engang imellem at spille en turnering med sin ægtefælle/kæreste/ven/veninde, hvilket normalt ikke sker i vore turneringer. Der var 60 deltagere.

Vi var alle ret spændte på, om vejret holdt tørt, og vi var igen rimelig heldige: Sol, skyer, torden, kølig vind, en smule regn og sol igen, som varmede.

Resultaterne var rigtig pæne og temmelig ens, så der var rift om placeringerne:

Klar til start på hul 1
  1. P.M. Floridon og Conny Jannerup – 43 point
  2. Erik Nielsen og Anni Friis Mikkelsen – 43 point
  3. Birte Markdal og Jens Markdal – 42 point
  4. Solveig Blytsø og Peter Schultz – 42 point
  5. Jørgen Groth Pedersen og Marianne Groth P. – 41 point

Tættest på:

  • Hul 1 – Dorrit V. Christiansen – 4.00 m
  • Hul 6 – Vagn Larsen – 1,68 m
  • Hul 10 – Vagn Larsen – 5,78 m
  • Hul 16 – Dorrit V. Christiansen – 3,74 m

Efter spisning (gammeldags kyllingsteg med nye kartofler, agurkesalat og rabarberkompot) fik klubbens formand Peter Floridon (PF), som i øvrigt, efter invitation, deltog i turneringen, ordet.

PF orienterede kort om klubbens status p.t. og om, hvor vigtigt det er, at klubben er et rart sted at være, og hvor også potentielle nye medlemmer kunne få lyst til at bruge en del af deres fritid. Vi mangler jo medlemmer, som der desværre gør i mange klubber. Det er ingen hemmelighed, og derfor opfordrede PF os til at opmuntre venner og bekendte til at besøge klubben og få informationer, som kunne friste til medlemskab.

En dejlig dag var slut, men vi ses igen fredag d. 6. juli til en Foursome.

Med venlig hilsen

Ivan Mikkelsen