Sølv ved Sjællandsmesterskaberne til U16A holdet

 

Frederik Jørgensen, Simon Bay Pedersen og Andreas Skov Olesen vandt torsdag den 13. august mellemrundekampen mod Smørum GK og havde dermed kvalificeret sig til Sjællandsmesterskabet for hold, som blev afholdt søndag den 13. september i Maribo Sø GK

De 4 hold der skulle konkurrere om Sjællandsmesterskabet var Møn, Helsingør, Kokkedal og Sydsjælland. Om formiddagen mødte vores hold Kokkedal. Her vandt Simon sikkert sin match 6/5, Frederik vandt 1/0 og Andreas delte sin match. Kampen om Sjællandsmesterskabet og deltagelse ved DM for hold i Randers den 4/10 stod således mellem Sydsjælland og Helsingør, som havde vundet sikkert over Møn.

Andreas, Frederik og Simon skulle her møde et på papiret stærkt hold med spillere i hhv. handicap 1.9, 2.6 og 3.8. Men det afskrækkede ikke spillerne fra Sydsjælland som alle tre spillede rigtig god golf og alle var omkring banens par. Andreas’s match endte lige og herefter stod kampen mellem de sidste to matcher. Spændingen var på sit højeste, da den ene match var lige så meget nede som den anden var oppe. Og sådan endte det også. De to hold skulle dermed ud i omspil.

Omspillet skulle foregå på hul 1, som er et 458 m par 5 hul for herrerne og et 362 m par 5 hul for damerne. En klar fordel for Helsingør, som valgte deres 1.single, Sophia. Fra Sydsjælland spillede Andreas, som havde vundet holdets interne lodtrækning.

Begge spillere slog fine drives og andet slag, men da Sophia holede sit put for eagle, var kampen om guldet slut for Sydsjælland.

Tillykke med sølvet til Frederik, Simon og Andreas som igennem hele sæsonen har leveret flotte resultater i holdturneringen.

image1