Resultater af Åbningsturneringen

Så blev sæsonstarten endelig markeret med afviklingen af årets åbningsturnering. 3 uger senere end oprindeligt planlagt, men i noget bedre vejr og på en meget bedre bane end det ville have været for 3 uger siden. Der blev spillet i 2 rækker. A-rækken spillede nettoslagsspil – hvilket vist kom som en overraskelse for et par deltagere. B-rækken spillede som vanligt stableford. I begge rækker var der fine præmier på højkant sponseret af NordicGolfers.com.

Resultatet af A-rækken blev:

  1. John Rasmussen – 73 slag
  2. Dennis Engslev – 75 slag
  3. Mikkel Lindenskov – 76 slag
  4. Carsten Pedersen – 76 slag

Resultatet af B-rækken blev:

  1. Claus Hyttel –  45 point
  2. Frederik Jørgensen – 37 point
  3. Gitte Aa. Demant – 36 point
  4. Lise Porst – 36 point

Tillykke til vinderene. Præmierne kan afhentes i sekretariatet fra mandag. Alle resultater kan studeres i Golfbox.

Der var også tættest på, på alle par 3-huller. Om kommunikationen omkring dette har været meget dårlig, eller om det var tee-slagene på netop disse huller, der var det, vides ikke med sikkerhed. Faktum er, at det er kun Kim O. Franck, der er noteret for et greentræf. Det var på hul 10 med en afstand på 1,40 meter til hullet. Kim kan afhente en flaske vin i sekretariatet for det gode slag.

Tak til alle der stillede op. Håber I har lyst til at deltage i den kommende klubturnering, der løber af stablen i Pinsen, hvor den traditionelle Farvemessen Pinseturnering afvikles. Tilmelding i Golfbox.

Turneringsudvalget