Resultat af ALMUEGAARDENS Junior Åbningsmatch 2012

Lørdag den 14/4-12 startede juniorsæsonen med et BRAG af en åbningsmatch. Der var et fantastisk flot deltagerantal på over 30 spillere. Vejret var i lighed med spillet og humøret strålende fra start til slut.

 

Turneringssponsor

Juniorudvalget vil gerne sige tak til Almuegaarden for sponsoratet.

Der blev spillet på både stor bane og par-3 banen. På stor bane blev der spillet i en A-række (under hcp. 30) og en B-række (hcp. 30 og op) over 18 huller, derudover en sideløbende turnering over 9 huller. På par 3 banen blev der spillet en runde for spillere uden hcp. Alle spillerne kom med godt humør og havde en god dag. Der blev leveret mange gode indsatser af spillerne og som det kan ses nedenfor var der mange flotte resultater.

Vinderne på Par3 banen. Fra v. Jeppe Dyrring nr. 3., Mikkel Jørgensen nr. 1 og Lucas Rasmussen nr. 2.

C-rækken: Fra v. Anna Wulff nr. 3, Krista Urup nr. 1 (27 point/9huller), Oliver Bjerring nr. 3.

B-rækken: Fra v. Andreas S. Olesen nr. 2, Macus Møller nr. 1, Frederik S. Gustafsson nr. 3.

A-rækken: Fra v. Sebastian H. Rasmussen 72 nt., nr. 2., Frederik Rosantus 69 nt,, Jacob S. Olesen nr. 3, 75 nt.

 

Juniorudvalget vil gerne takke alle spillerne for en dejlig dag og ønske alle en god sæson. Afslutningsvis skal der igen lyde en stor tak til sponsoren Almuegaarden som har gjort det muligt for juniorerne at afholde denne turnering.

De glade spillere fra par 3 banen med deres bolche fra sponsoren.

 

Vi glæder os til at se alle vores juniorer igen til næste arrangement som er JUNIORNES GOLF WEEKEND den 27-28/4-12, tilmelding til juniorudvalget.

mvh

Juniorudvalget

Henrik Gustafsson