Projekt Golfbox – tidsplan.

Orientering omkring tidsplan for projekt Golfbox.

Golfbox vil blive implementeret hos Sydsjællands Golfklub – Det er besluttet, og alle arbejder ihærdigt på Golfbox opgaven.

Der er ingen, som ønsker at forsinke Golfbox projektet unødigt – og det er samtidig meget vigtigt, at vi håndterer dette IT-projekt så professionelt som muligt.  Vi skal alle huske på, at det er vores klubadministration inkl. kontingentopkrævning, som er i spil, og ikke ”blot” booking af bane via internettet.
Skiftet til Golfbox indebærer samtidig et nødvendigt skifte til nyt økonomisystem. Dette skal der naturligvis også tages højde for i planen.

Vi har været i tæt dialog med Golfbox omkring tidsplan for projektet, og Golfbox ser helst, at implementeringen sker efter sommerferien, da Golfbox er optaget af andre opgaver de næste 3-4 måneder.
Dertil kommer, at Golfbox anbefaler, at kontingentopkrævningen i juli er overstået, så risikoen for fejl  i denne vitale opgave  er væk.

Bestyrelsen forstår, at mange medlemmer ønsker en hurtig implementering og de fordele, der ligger i det.
Vi vurderer dog, at det er sund fornuft at følge Golfbox’s anbefalinger, og derfor arbejder vi hen imod en implementering, som vil kunne påbegynde efter næste kontingentopkrævning.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

6 tanker om “Projekt Golfbox – tidsplan.

 1. Dan Rasmussen

  Tak for denne orientering. Jeg har endvidere læst tidligere indlæg om overgangen fra det ene system til det andet. På længere sigt synes Golfbox at være den rigtige løsning.

  Jeg har som deltager i tilsvarende proces indenfor det offentlige, set hvor galt det kan gå og hvor lidt der skal til at forstyrre både arbejdsprocesser og økonomi.

  Derfor vil jeg bede alle klubbens medlemmer, tage bestyrelsens orientering til efterretning og støtte op om arbejdet som gøres.

  Jeg har stor respekt for at klubbens “amatører” tør påtage sig denne opgave, som oftest går galt når den udføres af professionelle.

  Derfor min fulde opbakning til bestyrelsen og et “THUMPS UP”, skal lyde herfra.

  2353 Dan Rasmussen

 2. Jakob Uhre

  Vil det så sige at der ikke kommer nogen ekstraordinær generalforsamling som tidligere beskrevet?

  • Jakob Mørch Indlægs forfatter

   Hej Jakob
   Vi drøfter finansiering af projektet igen – på vores bestyrelsesmøde på onsdag (d. 21 marts) –
   og vender tilbage med mere information – straks herefter.
   Vi forventede at indkalde – og umiddelbart tænker jeg, at det stadig er en mulighed, men som skrevet –
   beslutter vi endeligt i næste uge.
   mvh. Jakob

 3. Peter Troels Haupt Thorsen

  Det lyder som en rigtig god løsning. I gør sgu et rigtig godt stykke arbejde derude.

Der er lukket for kommentarer.