Privatlivspolitik (GDPR)

Privatlivspolitik (GDPR)

Fra den 25. maj 2018 trådte nye regler i kraft for, hvordan virksomheder, organisationer, foreninger og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger, og det har også betydning for dig som medlem i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup.

I forbindelse med dit medlemskab i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup behandler vi en række oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 skal vi give dig en række oplysninger om, hvordan vi behandler dine data. Vi har derfor udfærdiget en privatlivspolitik, hvor du kan læse nærmere om behandlingen af dine data, når du er medlem af Sydsjællands Golfklub Mogenstrup.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi alene behandler dine oplysninger til brug for dit medlemskab af Sydsjællands Golfklub Mogenstrup. Vi videresælger aldrig oplysninger om vores medlemmer til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end beskrevet i vores privatlivspolitik.

Skal du selv gøre noget?

Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler, men vil du vide mere om, hvilke personoplysninger vi registrerer, og hvordan vi bruger dem og dine rettigheder, kan du se vores fulde privatpolitik på dette link – KLIK HER

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at ringe til os på 55761555 eller mail sekretariat@ssgm.dk