Pris for leje af buggy ændres pr. 1. august

På bestyrelsesmødet den 25. juni blev det besluttet at ændre priserne for leje af buggy for egne medlemmer, der af helbredsmæssige årsager er nødt til at køre.

Priserne ændres til følgende – og træder i kraft pr. 1. august 2015:

 •    250 kr. pr. gang
 • 1.000 kr. pr. måned
 • 2.400 kr. pr. kvartal

Samtidig bortfalder alle tidligere aftaler.

2 tanker om “Pris for leje af buggy ændres pr. 1. august

 1. Anette Veinø Sørensen

  Jeg er meget enig med Eriks synspunkter. Hvis stigningen i prisen skyldes, at nogle medlemmer har forsøgt at misbruge den hidtidige ordning, ville det være bedre at tage en direkte snak med dem herom. I stedet for at “straffe” kollektivt, således at prisstigningen berører alle!
  Venlig hilsen
  Anette Veinø Sørensen

 2. Erik E.T. Andersen

  Det må åbenbart være en økonomisk guldgrube at forringe service niveauet i vores klub. Når jeg ser på bestyrelsen tror jeg at de fleste begår sig i herreklubben. (Jeg har ikke set dem i de andre klubber.) Der er der nok ikke så mange der har brug for at køre i buggy. I den ældre del af klubbens medlemmer (veteraner og supersenior) er der flere der af helbredsmæssige årsager bliver nødt til at køre i buggy for at kunne spille golf. De har måske været medlemmer i mange år og måske været med til at starte klubben op i sin tid. Nu er det bare blevet tid til en ny hofte / knæ eller andet der i en periode eller for længere tid kræver at skulle køre i buggy hvis man vil spille golf og deltage i samværet på golfbanen som er vigtigt. Mange er pensionister og har måske ikke som i herreklubben uanede ressourcer. Så spørger jeg mig selv om bestyrelsen har holdt den økonomiske gevinst ved at sætte prisen på buggyer op med muligheden for at en eller flere af vores pensionister siger, nej desværre nu må jeg melde mig ud. Det er jo så fuldgyldige medlemmer der melder sig ud, da vi jo ikke har pensionist rabat. Det vil jo formentligt ikke ske for bestyrelsen for når de får brug for det har de jo nok skiftet klub til en med service. Flere af vores klubber vi ønsker at sammenligne os med har dette og flere andre tiltag for at fastholde medlemmer. Det er sørgeligt at vi ikke har det. Men det må være meget lukrativt økonomisk at sætte prisen op med fare for at vi taber medlemskontingent fra en eller flere medlemmer.
  Med venlig hilsen
  Erik Andersen

Der er lukket for kommentarer.