Nyt golfsamarbejde på Sjælland: SGS Selandia Golf

Et nyt golfsamarbejde på Sjælland ser dagens lys i den kommende sæson.
5 sjællandske klubber har fundet sammen i et nyt samarbejde, nemlig klubberne Ishøj, Køge, Skjoldenæsholm, Sydsjælland og Vallø. Til gengengæld lukkes ordningen ”Golf ved Køge+”.

Meget tyder på at et tættere samarbejde mellem flere klubber er vejen frem indenfor golfen.
Det ny samarbejde betyder, at fuldtids- og hverdagsmedlemmer i de 5 klubber kan tilkøbe sig ubegrænset spilleret på de 5 baner ugens 7 dage i sæsonen bortset fra formiddage på weekends og helligdage for kr. 975,- svarende til mindre end prisen for 3 greenfee-billetter. Juniorer kan deltage til halv pris.

Skjoldenæsholm indgår i ordningen med Old Course-banen, og giver samtidig 25 % rabat ved spil på Trend Jones-banen.

Der er tale om ligeværdige klubber, og banerne ligger geografisk indenfor en rimelig køreafstand med dækning af Syd-, Midt- og Østsjælland og Ishøj tættere på København, ligesom ordningen giver stor fleksibilitet for alle deltagende medlemmer, der altid kan finde en bane at spille, og det er meget inspirerende at spille flere forskellige baner. På denne måde imødekommer vi mange medlemmers ønsker.

Ordningen forventes at være indtægtsneutral, idet vi forventer at indtægterne stort set vil svare til de samtidig mistede greenfee indtægter. Der er tværtimod tale om et tiltag, der forhåbentlig gør de deltagende klubber mere attraktive at være medlem i.

De deltagende klubber udtrykker stor tilfredshed med, at det er lykkedes at finde sammen om en ordning, som de opfatter som en utrolig god og populær ordning, der udjævner problemerne med banelukninger osv., så man altid kan komme ud og spille et sted.