Nyt fra Superveteran mix 70+ 2. holdet

Første weekend med Danmarks turnering golf. Og for vores 2. hold, var det første gang for alle undtagen en person. Så det var med lidt nervøsitet men også med spænding at vi så frem til at spille mod hold, som på papiret er meget stærkere end os. Det er 1. hold fra Næstved Golf Club, Køge Golf Club samt Odsherred Golf Club. Så det var lidt af en udfordring.

MEN, vores hold spillede over evne.  Ingen tvivl om det. Det var hård modstand i både Næstved og Køge, og så på deres baner, så vi var ikke givet mange chancer. Men som sagt, flere af vores spillere gav en indsats der gjorde at vi i flere kampe spillede lige op med de, på papiret, meget stærkere spillere.

Vi vandt ikke, men virkelige gode indsatser og kampånd blev vist, så vi ser fortrøstningsfuld frem til næste kampe i weekend 15. og 16. juni.

Det hjalp også meget at vi havde 2 trænings sektioner med Claus Thane, og den seneste var kun 4 dage før vores kampe, hvor vi kunne se vores sving på video, og få gode råd og vejledning af Claus. Tak til klubben for dette initiativ.

Men som sagt vandt vi ikke, men havde flere kampe hvor vi delte point med modstanderne.

Så selv om vi er op imod overmagten, kæmper alle imod disse odds, og som hulspil kan være, vil alle lave fejl, selv gode spillere, så der er altid en chance, og det er hvad vi fokuserer på.

Giv alt hvad vi har, så det i hvert fald ikke bliver nemt for modparten.

Vi ser alle frem til de næste kampe.

Carlo Mazur
Holdkaptajn