Nyt fra Superveteran mix 70+ 2. holdet

  1. uge i Danmarksturneringen – 15. og 16. juni 2024 var en ny prøvelse. Men som tidligere, tog holdet det i stiv arm.

Lørdagen startede godt, men så kom regnen, og den blev ved for det meste af kampene. Vi puttede igennem vand på hul 8 og 12. Der var ingen steder at lægge bolden, så vi blev enige om at blot spille. Vi manglede svaberne som vi ser på The Masters.

Nogle af de brave kæmper fra lørdagens kamp mod Odsherred

 Ja, jeg ved, det her er ikke The Masters, men det er lige så vigtigt for os.

Vi tabte kampen, hvilket var forventet men igen kæmpede alle bravt og marginalerne var små men ikke i vores favør. Vi vandt en af singlerne takket være vores reserve Benny Pedersen. Flot spillet.

Søndag den 16. juni tog vi så imod Næstved, og i det mindste havde vejret ændret mening og viste sig fra en bedre side.

I vores klub har vi mange kampe imod dem igennem året og mange af spillerne kender hinanden ret godt.

Det er selvfølgelig både godt og ondt, men vi gør en indsats for at genere dem så meget som muligt så vi kan vinde. Alt i en god ånd.

Her er damesinglen med den uundværlige starter.

Igen tabte vi, men marginalerne bliver mindre og mindre, og det viser blot at vores hold er i stand til at justere til de udfordringer de er oppe imod. Så selv om det blev til et nederlag, med blot en sejr fra Anni og Bjarne (godt gået), så er alle på holdet blevet bedre jo mere vi spiller mod andre som på papiret er meget stærkere. Det er et stort positiv vi kan tage med os. Og alle spillere har repræsenteret vores klub på bedste måde.

Her er begge hold. (Sydsjælland og Næstved)

At være kaptajn på dette hold er et privilegie.

Næste kampe er i August, så der er tid til at reflektere og gøre os klar til at møde udfordringerne i de sidste 2 kampe.

 tusind tak til alle mine holdkammeraters.  

GODT GÅET.

Carlo