Nyt fra SSGM-herre elites 1. og 2. hold. første match weekend 2024

Begge hold spillede på hjemmebane begge dage.

Førsteholdet – 3 division Øst pulje 3.

Lørdag lagde 1. holdet ud mod Maribo, som er nedrykker fra sidste års 2. division. Der var venter stærk modstand og på HCP var de også stærkere i forhold til vores spillere. Der var god stemning og tro på at vi kunne lave et godt resultat. Men Maribo ville det anderles og var stærkt spillende. Trods god fight fra alle vores spillere, sluttede det med en sejr til Maribo på 9-3.

Søndag tog vi så imod Storstrømmens Golfklub. Her ventede vi en mere lige modstander. Der var igen godt humør og troen på sejr var stor. Alle spillere kom godt fra start og spillerne viste god moral. Resultatet af matchen blev en sikker sejr til Sydsjælland på 8 – 4, efter flere matcher var vundet inden hul 15.

Holdet bestod af: Christian Juul, Frederik Juul, Jesper Villadsen, Johannes Trøster, Morten Vinther, Niclas Mathiesen og Nikolaj Helles.

Efter weekendens matcher i puljen, ligger vi nr. 2. Vi glæder os til næste match weekend, hvor vi møder Harekær og Storstrømmen på udebane.

Poul Mathiesen
Holdleder

Andetholdet – 4 division Øst pulje 1

Lørdag lagde 1. holdet ud mod Maribos 2. hold. Også her var det et stærkt hold vi skulle op imod og de var også klart bedre end vores spillere på HCP, de havde bland andet 2 spillere i + HCP.

Vores hold rykkede op i 4 division sidste år, så vi forventer mere modstand end sidste år. Da vi samtidig var ramt af sygdom og afbud, var det en stor udfordring der ventede os. Spillerne var dog friske og viste god fighter vilje. Men efter dagens matcher måtte vi bare se i øjnene, at vi var oppe mod en bedre modstander, hvilket betød at Maribo vandt matchen 10 – 2.

Søndag tog vi så imod Falster golfklub og igen ventede en svær match. Der var godt humør og god tro i truppen på at vi kunne få et godt resultat ud af matcherne. Der blev igen i dag vist god fighter vilje og langt hen i matchen så det ud til at vi var på vej til et godt resultat. Desværre gik de sidste huller ikke så godt for vores hold og det endte med et knebent nederlag på 5 – 7 til Falster.

Holdet bestod af: Alfred Bajon, Dennis Engslev, Jack Spenner, Jakob Mørch, Martin Madsen, Rasmus K Nielsen og Rasmus Skotnborg.

Efter weekendens matcher ligger vi sidst i rækken a point med Rønnede. Men der er god tro i truppen på at vi nok skal få de sejre der skal til for at blive i rækken. Næste matcher ude mod Rønnede og Maribo.

Poul Gorell
Holdleder