Nyt fra Herre 1. holdet – 3 division Øst pulje 3

Lørdag spillede vi ude mod Harekær, som er nedrykker fra sidste års 2. division. Det er et hold som vi på HCP matchede nogenlunde og vi troede på at vi havde gode chancer for et godt resultat. Der var god stemning og tro på at vi kunne lave et godt resultat. Men Harekær ville det anderledes og var på dagen bedre end os på deres hjemmebane. Trods god fight fra alle vores spillere, sluttede det med en sejr til Harekær på 10 – 2.

Rasmus K Nielsen stod for de 2 point til holdet, med en flot sejr på 6/4.

Søndag spillede vi ude mod Maribo. Her ventede rækkens stærkeste hold. Der var igen godt humør og troen på at vi kunne få et godt resultat var der. Alle spillere kom godt fra start og spillerne viste god moral. Der vare flere jævne matcher som og det så længe ud til at vi kunne få et godt resultat. Men på bag ni ville Maribo det anderledes. Maribo vinder 8 – 4.

Morten Vinther og Niclas Mathiesen vandt deres foursome 6/5.

Frederik Juul spillede en flot match som bølgede frem og tilbage. Frederik var 1 up på hul 18, men med en flot birdie af modstander, delte Frederik sin match.

Holdet bestod af: Alexander Mørch, Frederik Juul, Johannes Trøster, Morten Vinther, Niclas Mathiesen, Nikolaj Helles og Rasmus K Nielsen

Efter weekendens matcher i puljen, ligger vi nr. 3. Vi ser nu frem til sidste match weekend, hvor vi møder Storstrømmen på udebane og Harekær på hjemmebane.

Poul Mathiesen