Nyt fra begynderudvalget

Så er årets begynderkursus afsluttet og status er, at af de oprindelig 32 prøvemedlemmer er der nu 29, der har meldt sig ind i klubben (enkelte af dem på par 3 – banen). En meget flot resultat, som vi i begynderudvalget er meget stolte af.

Nu vil det som hovedregel være sådan, at nye medlemmer ikke spiller så hurtigt som medlemmer med flere år på bagen, men vi har klædt de nye medlemmer godt på til “spil på den store bane”, ved at sætte dem grundigt ind i golfreglerne, fortalt dem om det at lukke igennem, fortalt dem at det vil være en fordel hvis alle til en start slår ud fra tee 48, og – ikke mindst – at det samlede hcp. for spillerne i en bold er på 108.

Derfor – tag godt imod de nye spillere når i møder dem på jeres runde og giv dem lidt tid og rum, og er der brug for at vejlede dem, så husk at alle kommer længst ved at gøre det på en positiv og venlig måde.

 

Troels Haugsted

formand – begynderudvalget

 

1 tanke om “Nyt fra begynderudvalget

  1. Jan Mørch

    Flot arbejde af begynderudvalget, og hjerteligt velkommen til vore nye klubmedlemmer, håber I vil finde lige så stor glæde ved golfen som vi andre 🙂

Der er lukket for kommentarer.