Nyhedsinfo nr. 2/ 2016

 

MEDLEMSMØDET BLEV EN KÆMPE SUCCES

Medlemsmødet i tirsdags blev en kæmpe succes, hvor flere end 70 medlemmer havde valgt at bruge et par timer på at drøfte aktuelle emner.

billede 1   billede 2

Billede 3             Billede 4

Bestyrelsen takker alle de fremmødte medlemmer for deres store og positive engagement – hvor aftenens idémøde bød på rigtig mange gode input til gavn for klubben.

Bestyrelse, udvalg og menige medlemmer får masser af gode ting at arbejde videre med.

Aftenens emner kan ses nedenfor – og bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at fortsætte med at komme med gode ideer/input :

 

Billede 5

 

Billede 6

Billede 7Billede 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 tanker om “Nyhedsinfo nr. 2/ 2016

 1. Helle Bennebo Hansen

  Kære Solveig

  Det er ærgerligt, at vi ikke ser dig onsdag eftermiddag i denne sæson, men det er forståeligt når tidspunktet ikke længere passer.

  I SSGM er vi så priviligeret, at vi både har en dameklub både om formiddagen og eftermiddagen – det giver tidsmæssigt mange muligheder. Det betyder dog også, at vi er nødt til at holde os til de tildelte tider, så greenfee-gæster og øvrige medlemmer også kan komme ud og nyde vores flotte bane om onsdagen.

  Da flertallet af medlemmerne til generalforsamlingen gav udtryk for, at man selv ønskede at booke tider, har vi fastholdt dette – ligesom vi har fastholdt gunstarterne, hvor vi spiser og hygger bagefter.
  Til næste generalforsamling kan vi naturligvis tage det op igen.

  Rigtig god sæson.

  Venlig hilsen
  Helle B. Hansen
  Formand for Eftermiddagsdamerne

 2. Solveig Blytsø

  I mange år har jeg været medlem af eftermiddagsdamerne. Nu vælger jeg at springe fra. Det har to årsager:
  – at det ikke er velset at man slår ud før kl. 14. – samt at næsten alle ønsker at slå ud mellem kl. 14 og 15, hvilket der jo ikke er plads til når det også bliver henstillet at man skal gå i tre- bolde. Desuden er der en temmelig fast besætning på boldene, så alle går næsten altid med de samme personer. Ovenstående problematik bragte jeg også op på eftermiddagsdamernes generalforsamling, men bestyrelsen har valgt at holde fast ved den gamle ordning, så det må jeg tage til efterretning. Hos formiddagsdamerne kører det samme system med de samme faste bolde. Derfor er jeg nu inde i overvejelser om at skifte klub, måske til Næstved, hvor de har vekslende bolde hver uge i deres dameklub.
  Desuden er jeg utilfreds med at SSGM ikke har en ugentlig seniordag, hvor begge køn kan deltage. Eller kunne man få supersenior til at udvide aktiviteterne til bare en gang mere om måneden, men uden fællesspisning?
  Til sidst: jeg og flere andre forstår ikke, hvorfor der skal være så meget personale på sekretariatet?? Andre klubber klarer sig med kun én ansat.
  Venlig hilsen Solveig Blytsø 2196

Der er lukket for kommentarer.