Nyhedsbrev marts 2023

Baneudvikling 2022-2027

Der skal fra bestyrelsen lyd en stor TAK til de medlemmer, der sammen med chefgreenkeeper Henrik Holm og konsulent Thomas Jepsen fra DGU har udført det store arbejde at gennemgå alle huler på banen og sammen stykke en udviklingsplan for banen for de kommende år.

Planen bliver præsenteret med 3 huller af gangen, hver mandag i 6 uger. Her kan I med interesse læse hvad arbejdsgruppen har indstillet til bestyrelse, der skal ske på banen. Hele udviklingsforløbet er selvfølgelig betinget af at klubben kan finansierer udgifterne og at mange frivillige vil bidrage til at holde disse nede.

Det at have en plan at arbejde ud fra skal hjælpe med at gøre tingene i en hensigtsmæssig rækkefølge, samt skabe det overblik, der kan give en rød trådt for udvikling af vores parkbane. Godt arbejde, tak.

Golffestival

Arbejdet skrider godt frem for planlægning af Goffestival 2023 i uge 28.   Der er lagt en detaljeret plan for arbejdsgruppen, som vi følger op på hver måned. Ansvaret for alle opgaver er placeret og en del af opgaverne er allerede godt i gang. På sponsor siden er de 7 turneringssponsorer næsten på plads, så vi mangler nogle til tættest på, ”Hole in one” og for samlet præmie for hele uge. Tak til Martin Thorsen for et godt stykke arbejde. Vi ar nu i gang med aftaler med samarbejdspartnerne og vi holder informerer på alle Klubber i Klubbens opstartsmøder omkring planlægningen og behovet for frivillige hjælpere.

Sæsonstart

Vi ved endnu ikke hvornår banen kan åbne, men vi håber at Chefgreenkeeperen kan komme med en udmelding i næste uge om hans forventninger. Vi skal selvfølgelig være over den værste frost, samt banen skal være tør nok til belastningen, så sol og blæst er velkommen i de kommende dage og uger.

I sekretariatet arbejder vi på at få de sidste restancer for kontingentopkrævning kradset ind, så alle kan starte med en spilletilladelse ved sæsonåbning. Skulle du ved en fejl have glemt at betale, så skøn dig ned på sekretariatet og få det ud af verden.

Rekruttering

Vi deltager igen i år med åbent hus på Golfens dag den 23. april, så kender du nogen, der ikke selv ved at de vil elske at spille golf, så tag dem med til dette arrangement, hvor frivillige og vores træner vil give dem en fært at spillet og det dejlige ved at dyrke en udendørssport.

Vi kører p.t. kampagner på Facebook for at finde emner til 6 golfevents, hvor interesserede kan lære lidt om golf og sportens muligheder, på samme vis som på Golfen dag. Derfor er der flere muligheder for at prøve sig selv af. Vi har allerede 12 tilmeldte til de første to events, men der er plads til mange flere.

P.b.v.
Svend Erik Hansen
Formand