Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Kære medlem i Sydsjællands Golfklub

Vi vil hermed sende en lille update på nogle væsentlige ting vi arbejder med p.t.:

 

 1. Der er nu lavet en aftale med Benny/Kommunen om at Benny fra 1 januar i år arbejder 1/3 af fuld tid i klubben. Vi glæder os over at Benny fortsat kan dele ud af sine erfaringer, og bidrage til klubbens ve og vel.
 2. Vi har pr. 1. april i år ansat Ilse Nielsen som sekretariatschef på fuld tid. Ilse har været medlem i klubben i mange år, og kender meget til klubben. Ilse vil som ansvarlig i sekretariatet sammen med John og Benny være med at sikre det rette serviceniveau overfor medlemmer og gæster. Vi siger velkommen til Ilse på den anden side af disken.
 3. Cafeens/restaurantens forpagtere Pernille og Michael og klubben er blevet enige om at ophæve samarbejdet inden starten på 2015 sæsonen. Forpagterne har været tilfredse med det økonomiske resultat, men ønsker at kunne fokusere 100% på deres hovedforretning, Gulerodshuset.  Vi takker for deres indsats i 2014 sæsonen, og ønsker dem held og lykke fremover. Vi har nedsat et ansættelsesudvalg i forbindelse med at finde nye forpagtere. Udvalget består af Henrik Karmark, Peter Jacobsen og undertegnede.
 4. Vi har besluttet at flytte de tunge regnskabsopgaver væk fra sekretariatet og ud i byen for at sikre en forbedret rapportering i år.
 5. Vi skal alle fokusere på at skaffe nye medlemmer til klubben igen i år. Traditionen tro har en række af de ældste valgt af stoppe med golfen, så nye medlemmer er altafgørende.
 6. Vi arbejder på at få en bedre lånestruktur i klubben og omlagt den store gæld man tidligere har opbygget, Vi arbejder på lavere renter og bedre cash flow.

 

Med ønsket om endnu en god sæson, hvor arbejdstitlen er ”samarbejde frem for alt”

 

På bestyrelsens vegne

Hilsen

Allan Jørgensen

(Formand)

3 tanker om “Nyhedsbrev fra bestyrelsen

 1. Finn Olsen

  Må give Steen ret i hans betragtninger – Men ønsker ‘trods alt’ Ilse velkommen 🙂
  Vil lige tilføje, at en af klubbens forklaringer på, vi anvender GolfWorks og ikke GolfBox var, at førstnævnte indeholdt et ‘godt og smart’ administrations/ bogførings system ?

  Af flere årsager må man være alvorlig bekymret for klubbens fremtid/ økonomi.

  MEN ingen kritik uden løsningsforslag:
  1. Kun en ansat i sekretariatet
  2. Inddrag medlemmer til specialopgaver som f.eks.: Salg/ markedsføring, økonomi, ideer/ fremtidsvisioner, byggerier, etc.
  3. På sigt kun plads til en (succesfuld) golfklub i området, derfor sammenlægning med vore venner og naboer, i Næstved, her nogle fordele:
  A. Fælles administration/ sekretariat (måske 1,5 ansat)
  B. Fuld udnyttelse af banemandskab, maskiner, indkøb, en chefgreenkeeper
  C. Måske samme restaurant forpagter ? Og Pro ?
  D. Salg/ markedsføring bl.a. pakker med 2 baner mv. Når en bane er optaget – er den anden ledig
  E. Angående baneejer: Leje – Køb – Leje med forkøbsret ?

  Vi skal tænke ud af boxen,- have mod og visioner – turde fremtiden face
  ellers vil medlemmer og økonomi måske – ud af klubben ‘race’……

  Finn Olsen 1913

 2. Per Langelund

  Jeg kan ikke være mere enig med Steen, specielt hvad angår forpagtning af Resturanten / Cafe, det lykkedes at ødelægge en velfungerende Restaurant for usselt mammon, som aldrig kom, trods den tidligere formands forsikringer om at vi kunne tjene mange mange penge på alle de biler som hver dag passerede forbi vores klub og de ville dreje ind og spise hos os……. Biler kører stadig forbi………..
  Lur mig om vi ikke kommer til at skifte Restauratør hvert eneste år i fremtiden……

  Hilsen

  Per Langelund
  315

 3. Steen Krøll

  Hej

  Der er noget jeg ikke helt forstår omkring udsendt Nyhedsbrev, hvordan kan det hænge sammen at man ansætter en fuldtidsmedarbejder i sekretariatet og samtidig lægger regnskabsopgaver ud i byen, mig bekendt er Ilse bankuddannet og skulle vel nok kunne klare dette, samtidig fattes klubben penge/medlemmer, så beslutningen synes noget besynderlig men der er måske en skjult dagsorden som ikke skal frem nu.

  Hvad angår forgagter af restraurenten må man jo bare konstaterer at bestyrelsen ikke har kunne leve op til egne store armbevægelser som blev forelagt ved udskiftningen, man må så håbe at bestyrelsen har læst på lektien når en ny forpagter skal ansættes, men man har ved Gud sin tvivl….,

  Kröll medlem 549

Der er lukket for kommentarer.