Nyhedsbrev august 2023

Golffestival evaluering

Efter vores første Golffestival og en tiltrængt sommerferie har styregruppen valgt at gennemføre en evaluering af arrangementet. Bestyrelsen ønsker at bruge golffestivallen i 2024 til fejring af vores 50-års jubilæum, så derfor vil styregruppen gerne samle erfaringerne ind og udarbejde en hvidbog, så det kan blive nemmere at arrangerer og gennemføre til næste år.

Planen er at vi sender spørgeskema ud til deltagende spillere og de frivillige. Vi holder møder med Klubber i Klubben, Proshoppen, Cafeen og sekretariatet.

Dette vil ske i løbet af august måned og der vil blive udarbejdet et overordnet resume af evalueringen til orientering for klubbens medlemmer i september måned, samt opdatering af hvidbog og planer, så næste år kan blive en endnu bedre oplevelse for alle.

Vi håber at alle vil bidrage med deres erfaringer og input til forbedringer!”

Klubmesterskaber.

Så er det tid for klubmesterskaberne den 26-27. august, hvor vi skal finde årgangsmestrene.

Klubmesterskaberne er for alle med handicap 36 eller laverer, der har lyst til at:

  • Opleve den særlige stemning der altid er denne weekend
  • Måle sig med klubbens bedste spillere under samme betingelser og fra samme tee-sted
  • Bakke op om klubbens aktiviteter
  • Dyste mod dem man plejer at spille med
  • Bidrage til den gode oplevelse for alle

Den gode oplevelse er vi alle fælles om. Jo flere vi er, jo sjovere er det at deltage.

Vi har valgt at hjælpe den gode oplevelse på vej ved at gentage succesen med en tvungen 10 minutters pause ved hul 10 hvor det er muligt at købe noget at spise og drikke. Café Kilden har ydermere valgt at lave et særligt godt tilbud så man kan få stillet sulten efter runden. Pulled pork burger med pomfritter til kun kr. 100.

Buggies og bagrum

En halv time efter solnedgang lukkes der for bagrum og der sættes kæde for buggies.

Rangebolde

HUSK – De gule rangebolde hører til på Driving Range og under ingen omstændigheder på banen. Har man trukket en spand rangebolde og ikke får brugt dem alle, skal de blive på range.

Bestyrelsen

Senere på året skal vi have vores årlige generalforsamling og i år har flere bestyrelsesmedlemmer valgt at stoppe efter mange års solidt arbejde. Derfor skal vi finde flere nye medlemmer, der vil yde frivilligt arbejde for klubben gennem bestyrelsen. Skulle du være nysgerrig på, hvad det er vi mangler og hvad arbejdet består i, så kontakt formanden på 4195 2173 og få en snak om mulighederne.

P.b.v.

Formand

Svend Erik Hansen