Nyhedsbrev april 2024

Sæsonen 2024

Nu står sæson 2024 lige for døren og vi håber at vejret vil få den i gang for alle i løbet af kort tid, men vi ønsker også at vores chefgreenkeeper beskytter banen mod skader på grund af vand. Men vi glæder os alle til at mødes på golfbanen og der er åbningsturnering den 14. april 2024.

Vi har også åbent hus med Golfens Dag den 14. april 2024, hvor alle der gerne vil prøve at spille golf er velkomne, se mere på vores hjemmeside.

Vigtigt om bagmærker

Alle der er medlemmer skal have deres bagmærke på deres bags, når de benytter vores bane eller anlæg til træning. Det er ikke nok at I har betalt kontingent, det er bagmærket der giver jer adgang til faciliteterne. Bestyrelsen ved godt, at det ikke har været håndhævet i en del år, men da vi ønsker at kunne gennemføre en god, positiv og effektiv banekontrol i år, så er det nødvendigt at alle medlemmer har deres bagmærke på deres bags, så kontrollen kan se, at I er berettiget til at spille på banen. I løbet at kort tid her i foråret, så vil manglende bagmærke kunne medføre, at man bliver bedt om at stoppe spillet indtil bagmærke er bragt i orden.

Hvorfor er det nødvendigt? Vi har frivillige, der skal køre banekontrol og de skal kunne se en greenfee kvittering eller et gyldigt bagmærke, som fortæller at man har betalt og er berettiget til at spille på banen.

Derfor hjælp hinanden med at få bagmærkerne hentet og monteret på jeres bags, så kan alle se, at man er en del af fællesskabet i klubben. De er nu klar til afhentning i sekretariatet.

Ny terminal til check-in.

Vi har købt en ny terminal til check-in af greenfee gæster og egne medlemmer ved sekretariatet. Den giver os automatisk check af antal runder på SGS-medlemmer, så dette ikke skal gøres manuelt og samtidig kommer en boks til styring af nøgler til buggyudlejning, så dette kan gøres mere effektivt. Dette system skal anvendes af alle, der anvender buggy, da vi så får fleksibilitet på hvor mange, vi kan leje ud hver dag gennem ugen og derved kan optimere indtjeningen på udlejning. Til vores medlemmer med buggy abonnement vil der komme særskilt information direkte, så I kan blive instrueret i den nye måde at håndterer udlejningen på.

Planlægningen af 50-års jubilæum.

Planlægningen er i fuld gang og der er tre større aktiviteter i planen:

  • Officiel reception den 6. juni 2024 kl. 14.00 i Café Kilden
  • Fest for medlemmerne den 8. juni 2024 i Café Kilden
  • Jubilæum Golffestival i hele uge 28

Vi håber med dette at kunne fejre klubbens jubilæum på behørig vis.

Formand
Svend Erik Hansen