Mindeord om Ove Albers

Ove Albers døde efter nogen tids sygdom tirsdag d. 5. august. Han blev 75 år gammel.

Ove var en stærk og betydningsfuld figur hos Torsdagsveteranerne. Han blev valgt ind i bestyrelsen i oktober 2007 og fik titel af turneringskoordinator. Det betød, at han udfærdigede vores årsprogram med datoer og spilleform, ligesom han sørgede for, at tilmeldingslister blev sat op i klubhuset og taget ned igen om mandagen. Dette arbejde foregik med usvigelig sikkerhed og præcision. Ove var også turneringsleder på mange af årets runder.

Selv under sin sygdom stod han for udfærdigelsen af opslagene til turneringerne. I den periode kunne han ikke komme på banen, men han fulgte hele tiden med i, hvad der foregik i klubben. F.eks. fik vi ved starten til vores Jyllandstur en hilsen fra ham med ønsket om en god tur.

Ove var naturligvis en ivrig golfspiller, både hos Torsdagsveteranerne og på tirsdagsholdet. Han nød at være på banen, og vi andre nød at være sammen med ham.

Jeg tror, at medlemskabet af Torsdagsveteranerne er en vigtig del af vores liv, og her var Oves indsats med til at sikre den altid positive ånd i klubben. Vi vil savne Ove meget, men tænke på ham med taknemmelighed.

Æret være hans minde.

 

Jens Høg