Løvfaldsfest / Fejring af Klubmestre

Så er det ved at være tid til at tilmelde sig Løvfaldsturneringen/festen d.1.Oktober. 2016

Gunstart kl. 13.00 . Spisning/fest fra ca kl 18.30.

Sidste tilmelding er Torsdag kl.15.00

Der kan tilmeldes både på hjemmesiden og i mellemgangen i klubhuset. Betaling skal dog ske i kuvert i mellemgangen og turneringsudvalget opfordrer til, at man har betalt senest torsdag sammen med tilmeldingen, så vi ikke skal bruge tid på opkrævning om aftenen.

Der er også mulighed for kun at tilmelde sig spisning/fest om aftenen for kr. 200,- , der hænger særskilt tilmeldingsliste på opslagstavlen for dem, som ikke skal spille med i turneringen, men kun deltage i spisning/fest.

Jeg håber, mange vil deltage i denne fejring af vores klubmestre samtidig med, at vi kan have en sjov aften i godt selskab med andre festlige medlemmer. Det plejer at være en rigtig sjov aften – så kom endelig og deltag.

Som et ekstra tiltag har turneringsudvalget fået fat i en del lodtrækningspræmier, som der vil blive trukket lod om blandt alle, der deltager i løvfaldsfesten.

Hovedpræmien:

Hotelophold med 1 overnatning for 2 personer med greenfee i Tyskland.

Lodtrækningen vil blive foretaget af Carsten Johansen, som har skaffet de fine lodtrækningspræmier.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte Sekretariatet i åbningstiden, eller læse opslaget på tavlen i mellemgangen.

Turneringsudvalget.

P. S. HUSK – I behøver ikke være et helt hold for at tilmelde jer til turnering/fest – Ring og meld til via Sekretariatet, og så vil turneringsudvalget sammensætte holdene.

.