Løbende hulspil er i Sydsjællands golfklub en traditionsrig turnering, hvor man spiller hulspils matcher – enten som single, mix-par eller makker-par.

Der spilles i indledende puljer og derefter cup systemet, med semifinaler og finaler.

Man bliver placeret i en handicap gruppe, der matcher ens handicap og får slag mod bedre modstandere. Kort sagt; ALLE KAN VÆRE MED.

Hulspil er en meget spændende form for golf, hvor der er direkte konsekvens af dit spil, men hvor en runde ikke er ødelagt efter 10 slag på hul 1. Vinderen er den, der har vundet flest huller, når runden er omme. En runde kan f.eks. godt slutte på hul 16, hvis man fører med 3 huller. Så vinder man 3/2 (3 up med 2 huller igen).

Vinderen skriver matchens resultat på turneringsoversigten i mellemgangen og slutter matchen af med at give en omgang og sige tak for kampen.

Hulspil har sine egne regler i golfbogen og er den oprindelige spilleform i golf. Som tommelfingerregel kan man sige, at det, der giver 2 strafslag i slagspil, giver tab af hul i hulspil. Hvis du aldrig har spillet hulspil før, kan du tilmelde dig med en mere erfaren spiller. Spørg evt i sekretariatet, hvis du mangler en medspiller, så kan de måske hjælpe.

Tilmeldingsgebyr 2020: xxxxx  kr. pr. spiller/pr række.