Kids Cup / Stjerne Golf 2014

Kasper

Kasper Ærø Danielsen har i sommer deltaget i KidsAid/Stjernegolf på The Scandinavian i Farum.

KidsAid Danmark inviterede til Danmarks største tilbagevendende golf-velgørenhedsevent, da det uofficielle golfmesterskab for stjerner og kendisser som blev afholdt i Farum den 20. og 21. juni 2014 på The Scandinavian. Takket være samarbejdspartnere, sponsorer, frivillige, deltagere og gæster lykkedes det KidsAid at indsamle over 1 million kroner, som skal doneres til det gode formål.

Fredag den 20. juni om eftermiddagen var der finale i Jr. Stjernegolf, som blev arrangeret i samarbejde med DGU, hvor der var børn fra hele Danmark der havde kvalificeret sig til den store finale dag.

Her har Kasper Ærø Danielsen kvalificeret sig ved i 2013 at vinde Kredsturneringen Distrikt 5.

Kasper synes det var sjovt at prøve denne svære bane og sluttede sin runde midt i feltet.

Lørdag den 21. juni dystede stjernerne så om sejren i årets Stjernegolf.

Kasper Ærø Danielsen skulle her gå caddie for Uffe Holm, der gik i en fire bold sammen med bokser Brian Nielsen, håndboldspiller Kasper Nielsen og sejler Jonas Høgh-Christensen.

Det var nogle sjove folk at gå sammen med og der var både sjov, spas og god golf at se på. Det var 2 super gode dage for Kasper og klip fra lørdagens runde vil kunne ses på TV3 i løbet af vinteren.

Det var sportsholdet, anført af holdkaptajn Lars Christiansen, som løb med en overbevisende sejr foran Erhvervsholdet, All-­‐Star holdet og Fodbold-­‐holdet. Vinderen af den individuelle konkurrence blev Thomas Stuer Lauridsen med 37 point. Lars Ranthe var 1m og 7 centimeter fra at lave en hole-­‐in-­‐one, og dermed også vinde en Audi. Kim Bildsøe Lassen havde dagens længste slag og vandt longest drive konkurrencen med et slag på 254m.

/Poul Mathiesen