Junior klubmestre 2012

Junior klubmestre 2012

Juniorafdelingen spillede i weekenden klubmesterskab i både drenge og pigerækken. Igen i år var der et stort deltager antal fra juniorafdelingen. I drengerækken var der fra start lagt op til et meget spændende mesterskab. Der var hele 6 spillere med hcp. under 6,0 som spillede med om titlen, en spiller (Jacob Skov Olesen) måtte dog melde afbud på dagen med en skade.

Efter første runde var der stadig spænding da kun et slag skilte de to førende hhv. Frederik Birkelund med 76 slag og Sebastian Rasmussen med 77 slag og så et lille spring til nr. 3 Andreas holm med 80 slag.

Efter de to runder stod det klart at Frederik Birkelund havde sikret sig sejren, for første gang, i 151 slag samlet, på anden pladsen kom Sebastian Rasmussen med 155 slag og på tredje pladsen Andreas Holm med 160 slag.

F.v. nr. 3 Andreas Holm, vinder Frederik Birkelund, Nr. 2 Sebastian Rasmussen

I pigerækken var alle deltagerne debutanter og de leverede allesammen et fantastisk flot resultat. Der var dog ikke den samme spænding om resultatet som i drengerækken. Efter første runde førte Caroline Boye Holm stort og sejren var i sigte. Hvilket også stod klart efter de 36 huller hvor hun vandt med den samlede score på 206 slag.

F.v. nr. 3 Crista Urup, vinder Caroline Boye Holm, nr. 2 Amalie Bonnesen

 

Juniorafdelingen ser frem til at følge alle spillerne i de kommende klubmesterskaber såvel som at følge de tre ovennævnte drenge i klubbens hulspilsmesterskab om 14 dage.

 

Stort TILLYKKE til alle vinderne

Juniorudvalget