Junior fra SGM deltog i årets Stjernegolf

Juniorspilleren Frederik Egede Jørgensen, SGM, deltog for andet år i træk i årets Stjernegolf, der er en del af KIDS AID, der samler penge ind til syge børn. Arrangementet blev gennemført i pinsen på Royal Copenhagen ved Bella Center på Amager.

Frederik i sin udleverede caddie-kedeldragt sammen Theo Jørgensen og den tidligere landsholdsspiller i fodbold, Claus Jensen, med sin caddie.
Frederik kvalificerede sig ved at vinde kredsturneringen i distrikt 5 i 2011.

Dagen begyndte med finale i KIDS CUP, hvor 60 piger og drenge fra hele landet spillede ni hullers stableford på den meget svære mesterskabsbane på Amager.

Efter frokost skulle en række ”kendisser” – sportsstjerner, skuespillere og TV-folk – spille 18 hullers stableford.

Juniorerne, der deltog i KIDS CUP finalen, gik herefter caddie for ”stjernerne”. Frederik gik caddie for den professionelle pokerspiller, Theo Jørgensen.

Flere af stjernerne må siges at være ganske gode golfspillere – blandt andre skuespilleren, Lars Ranthe, der præsterede en hole-in-one på hul 4. Dette kostede ham en tur i søen ved 1. tee efter præmieoverrækkelsen.

Frederik før sin start på hul 8.
Den tidligere badmintonstjerne, Thomas Stuer Lauridsen, vandt årets Stjernegolf med 36 point. Ganske godt gået på den bane. Thomas spiller fra handicap 3.

TV 2 dækkede begivenheden, hvorfra der om ca. en måned sendes 1½ times sammendrag, der nok mest skal ses som underholdning og ikke som golf i verdensklasse.