Information om cafe

Bestyrelsen er i fuld gang med at finde den nye forpagter af vores cafe.

Vi går efter en langsigtet løsning, hvor værdier som klubliv, samarbejde, fællesskab og madkvalitet er i fokus.

Et vigtigt krav –  til den nye forpagter – er et godt kendskab til livet i en golfklub. Derfor vil vi foretrække en person, som spiller golf.

Interesserede kan henvende sig på : bestyrelsen@ssgm.dk

mvh. bestyrelsen

 

PS: Hvis du vil se medlemmernes kommentarer til nærværende indlæg – skal du huske at logge ind, da det kun er synligt for medlemmer af SSGM.

 

 

 

 

 

22 tanker om “Information om cafe

  1. Niels Erik Rasmussen

    Hej Jacob
    En lille kommentar til fremtiden i restauranten
    Sidste tirsdag spillede jeg herredag om formiddagen – da vi kom til hul 10 var der p.gr.a en del langsomme bolde stor kø. Vi måtte vente “lidt længe” inden vi kunne slå ud. Vi brugte tiden til at sludre lidt med et par hold veteraner (der også måtte vente), og snakken kom selvfølgelig også ind på restauranten. En af veteranerne (ved desværre ikke hvad han hedder) mente, at klubben skulle gøre to ting:
    1- de skulle ansætte en af de piger der arbejder for Lucas i dag som daglig leder i restauranten
    2 – de skulle danne et “restaurationsudvalg” af frivillige som på skift skulle hjælpe til / arbejde i restaurantem. Han fortalte at på turistkontoret i Næstved foregår dette med stor succes. – det er ofte venteliste for at “få lov” til at at arbejde

    “Systemet” skulle ledes af en “bestyrelse” bestående af den ansatte i restauranten, en fra bestyrelsen og en fra den frivillige gruppe.
    Jeg kan ikke vurdere om det er en brugbar idé – men finder at alle input er vigtige, og vil ikke selv tage credit for idéen.

    Lad os krydse fingre for at vi sammen finder en god løsning

    Og så skulle vi måske indføre banekontrol igen, så vi kunne få et bedre flow på banen (men det er jo en helt anden historie) ????????

    • Jakob Mørch Indlægs forfatter

      Hej Niels

      Tak for input 🙂

      mvh Jakob

  2. Marianne Ebbell

    Jeg synes at historieskrivning ikke er til gavn for nogen ,tværtimod. Vi har en bestyrelse som jeg er helt sikker på vil træffe den rigtige beslutning. Skulle man skrive historie havde vi tidligere en rigtig god kok, det hedder Kate Hun blev gået af daværende bestyrelse, hvilket blev accepteret trods hendes virkelige gode mad og indsats.
    Marianne Ebbell medlem nr 37

  3. Carl V. Rasmussen

    Lidt inspiration til bestyrelsen.
    Læs GOLFBLADET nr. 6 juni 2017 side 72

    Opskriften på at få succes som golfklubrestauratør:
    Ingredienser:
    En solid faglig baggrund
    Dobbelt op af energi
    En klub der gerne til samarbejde
    En knivspids kreativitet
    Et stk. flad husleje
    En håndfuld stædighed
    Mod til at investere
    Evne til at sige fra
    Krydret med et udpræget servicegen og smil ad libitum.

    Mvh. Carl/4119

    • Per Langelund

      Sådan en havde vi, men han røg ud med fuld musik…….

      315
      Per Langelund.

  4. René Andersen

    Kære Golfere, se omkring jer og bemærk ændringerne i klublivet!

    FORSLAG:
    Ville det være muligt, at klubben “kørte” resturanten med ansatte resten af året for at analysere og beslutte hvad man vil gøre?
    Så får vi ikke en ny forpagter “over natten”. Hastværk er lastværk.

    Man kunne nok forstille sig at der skal stilles et par spørgsmål inden man får ny forpagter.
    Hvilke krav vil klubben stille?
    Vil der være krav om at der skal være åbent på tidspunkter hvor der ikke er et passende dækningsbidrag? f.eks. når der er begynderaften?
    Hvad med pris niveauet?
    I hvor høj grad skal det være en restaurant for andre end golfere?
    Forpagtningsafgift?

    Der vil være mange flere spørgsmål og hele bestyrelsen vil stå for skud og til ansvar for de valg de tager, for der er mange kritiske øjne der ser på resultatet omkring dette vigtige omdrejningspunkt.

    Mange er sikkert i stand til at løse jeres opgave bedre end jer, men se rundt på andre golf restauranter og se hvor ofte de skifter restauratør, hvorfor det? Det må vi/I bare gøre bedre.

    Det var nogle gode år vi havde med Michael og Ulla, men er de interesseret under nuværende præmisser?

    Der er måske lidt sent at jeg kommer med mine betragtninger, men når man handler, skal det være med omtanke og ikke i panik.

    mvh René / medlems nr. 60

    • Jakob Mørch Indlægs forfatter

      Hej Rene
      Jeg forstår dine bekymringer, men kan forsikre dig om – at bestyrelsen ikke laver nogle aftaler “over natten” som du kalder det.
      Vi er en seriøs bestyrelse, som bruger megen tid på denne vigtige opgave. Den bliver løst med rettidig omhu.
      Vi arbejder hurtigt – men ikke forhastet, og der er afholdt mange aftenmøder på kort tid 🙂
      mvh. Jakob

    • René Andersen

      Tak for et godt svar og det er min overbevisning at bestyrelsen arbejder seriøst.

      Min kommentar om at “mange er sikkert i strand til at løse bestyrelsens opgave” var måske til at misforstå, men yderst ironisk.
      Efter de 10 år jeg havde i bestyrelsen oplevede vi da også at mange mente, at vi skulle løse opgaverne på en anden måde end vi gjorde og de var af den overbevisning at vi ikke var for kloge, men løftede de en finger for at gøre noget andet end at komme med kritik?

      Bestyrelsen gør deres bedste ellers har de ikke sagt ja til at arbejde i deres fritid for vores skyld, så dem bør vi bakke op om
      Hvis man ellers mener at man kan gøre det bedre kan man stille op til valg ved næste generalforsamling.

      mvh René

      • Jakob Mørch Indlægs forfatter

        Hej
        Tak for opbakningen. Vil gerne tilføje – at kritik afsendt med en god hensigt altid er velkomment 🙂
        mvh Jakob

  5. Jakob Mørch Indlægs forfatter

    Hej alle

    Tak for de mange input 🙂
    Det er dejligt med medlemmernes engagement og deraf opbakning til fremtiden.

    Vi er alle enige om at restaurantens drift er vigtig for klubbens sammenhold, og
    derfor lægges der vægt på de værdier – som er nævnt i nærværende opslag.

    Der er ikke tale om censur på hjemmesiden.
    Indlæggene på hjemmesiden vedrører kun klubbens egne medlemmer, og dette sikres – kun ved brug af login.
    En ny hjemmeside koster penge og der skal vi vælge mellem investering i dette eller eksempelvis nye tee-steder.
    Hjemmesiden fungerer trods alt som den er, og bliver flittigt opdateret. Login systemet virker og er nødvendigt ved beskyttelse af oplysninger – som kun er for klubbens medlemmer.

    En fremtidig restaurant løsning skal nok blive en succes – når alle medlemmer bakker op, og den nye forpagter har fokus på de rigtige værdier 🙂

    Lad os derfor støtte hinanden, og lade fortiden ligge – det er fremtiden vi skal skabe sammen 🙂

    mvh Jakob

    • Dirch Riber

      Selv tak Jacob
      For min del er det ikke et spørgsmål om, at hjemme sidens forum bliver åbnet for andre end klubbens medlemmer. Vi har ved tidligere lejligheder fået luftet rigeligt med “snavsetøj” til ikke medlemmer.
      Så det er helt ok med login.
      Det er alene et ønske om, at medlemmerne på forsiden af vores hjemmeside, altså inden der logges ind, kan se der er kommentarer til de emner der skrives om.
      Med venlig hilsen 161 Dirch Riber

      • Jakob Mørch Indlægs forfatter

        Hej Dirch
        Godt input.
        Jeg har ud fra samme hensigt, skrevet i indlægget, at man skal huske at logge på – for at se medlemmernes kommentarer.
        Det er ikke helt den løsning, som du foreslår, men afhjælper det en smule.
        mvh. Jakob

      • Henrik Karmark

        Hej Dirch,
        Jeg har nu lavet en “nyeste kommentarer” boks på forsiden under sponsorer i venstre side.
        Håber det lever op til dit ønske.
        Vh Henrik

        • Susanne Thane

          Det er rigtig fint og imponerende hurtigt. Nu kan medlemmer hurtigt se og overskue om der “gang” i et af emnerne og om det er interessant at deltage i eller bare at følge. Tak Henrik.

  6. Jørgen Smith

    Kære Bestyrelse.
    Der verserer i øjeblikket en debat om ny forpagter af klubbens restaurant. En yderst vigtig drøftelse der har afgørende indflydelse på klubbens ve og vel. Desværre går debatten hen over hovedet på langt de fleste medlemmer i klubben. På forsiden af klubbens hjemmeside fremgår intet, og klikker man på bestyrelsen indlæg, kan man ikke se medlemmernes ytringer. Dette er mildes talt kritisabelt og det grænser til censur.
    For at få adgang til debatten skal man logge ind med medlemsnummer og kode, noget de færreste medlemmer gør. Klubbens bestyrelse har siden december 2013 lovet at kigge på “design og udvikling af klubbens hjemmeside”. Der er intet sket, hvilket ikke er i orden.
    Det ville være rart hvis bestyrelsen tog sig lidt sammen og dels udførte det de lovede, og dels lod klubben fremstå som en moderne klub med tidssvarende hjemmeside med indhold og debat blandt aktive medlemmer. Ved samme lejlighed ville det være en god ide at afskaffe den røde hånd,der viser adgang forbudt. Den er mildest talt ikke charmerende, og minder mig om skiltet ved søen når isen ikke kunne bære.
    Til den verserende debat kan jeg kun tilslutte mig synspunkterne om det vigtige i en velfungerende restaurant. Det er afgørende vigtigt for det sociale liv i en klub, noget der tidligere var et af vore kendetegn. En klub består ikke kun af en god bane, den består sandelig også af medlemmer der fungerer med hinanden i omgivelser de trives i. Dette har det knebet med i vores klub de seneste par år.
    Opsigelsen af Mikael og Ulla har efterfølgende vist sig at være katastrofalt for vores klub. Den siddende bestyrelse forstod ikke vigtigheden af sociale relationer og klubliv. Eftertiden har klart dokumenteret hvilken kostbar fejl bestyrelsen lavede.
    Lad os benytte lejligheden til af gøre fejlen god igen. Hvis ikke Mikael og Ulla vil genansættes, så find nogen der ligner, helst rigtig, rigtig meget. Så kan humøret vende tilbage til vor klub, og der igen være tilslutning til de arrangementer der giver et godt klubliv. Det kan ikke gå for langsomt.
    Og med hensyn til vores hjemmeside tænker jeg på en dansk formiddagsavis. VELKOMMEN PÅ FORSIDEN. Måske er det der ment som en trussel, men jeg synes det ville være fint hvis medlemmer blev gjort opmærksom på den debat der foregår. Kom så bestyrelse, nu har I taget jer sammen og opsagt en forpagter på grund af misligeholdelse, det er nu i skal vise mod og træffe vigtige beslutninger, så Sydsjællands Golf Klub igen kan fremstå og virke som en af danmarks bedste klubber.

  7. Steen Kraase

    Der skal vist ikke så meget arbejde til at få Mikael tilbage det være til gavn for alle.
    Min fulde støtte til sussanne og hendes gode forslag.
    Mvh
    Steen kraade

  8. Alex Hyldig Larsen

    Kan kun støtte op om susannes betragtninger.
    Håber mikkel kan støtte op om ideen, men vil også være forståeligt hvis han ønsker lidt fred og ro.
    Håber bestyrelsen finder en forpagter som forstår en forenings krav istedet for “bare” en forretning.
    Vh alex

  9. Dirch Riber

    Det fordrer stor selvdisciplin for ikke i frustration, at kommentere på de skader en tidligere formand og hans medløbende ”kloge Åger” fik vores klub ført ud i vedrørende restaurantdriften. Men lad det nu ligge og lad os se fremad.
    Jeg er helt enig i Susannes synspunkt med hensyn til en genansættelse af Mikael Brendstrup. Han har bevist gennem flere år, at kunne drive restauranten og være et velfungerende samlingspunkt for klublivet. Så absolut en god ide, spørgsmålet er om Mikael overhovedet er interesseret. Men det kunne jo komme an på en henvendelse fra den siddende bestyrelse.

    Med venlig hilsen
    161 Dirch Riber

    • Mikkel Lindenskov

      Vi kan vel ikke tilskrive den forhenværende bestyrelse hele misæren. Hvis jeg husker rigtigt, var der medlemsafstemning hvorvidt der skulle findes en ny forpagter. Set i det lys, tror jeg desværre at det vil være svært, at lokke Michael tilbage. Han ved jo godt, at ca. 55% af medlemmerne stemte ham ud, så det vil kræve sin mand at prøve igen. Jeg ville personligt ønske ham og Ulla velkommen tilbage.

  10. Jakob Mørch Indlægs forfatter

    Hej Susanne
    Input modtaget 🙂
    Jeg ser optimistisk på fremtiden og er sikker på – at vi finder en god løsning, som vil
    få det hele til at blomstre, såfremt alle medlemmer bakker op.
    mvh. Jakob

  11. Kirsten Nielsen

    Jeg støtter Susanne Thanes indlæg 100 procent.
    Mange hilsner Kirsten Nielsen

  12. Susanne Thane

    I dag er det Mikael Brendstrups fødselsdag, jeg synes bestyrelsen skulle glæde Mikael med at inviterer ham til et møde om driften af klubbens køkken. i mine øjne er Mikael den eneste ene, der kan redde en synkende skude, som vores køkken er blevet. Mikael har alle de værdier, der skal til at samle golfklubben igen. I øvrigt har han alle de krav som klubbens bestyrelse har skrevet ned – vigtige krav for klubbens ånd og sammenhold. Han har Indsigt i klubbens liv og aldrig har vi haft en køkkenchef der værnede mere om foreningslivet, nogle gange på bekostning af egen indtjening og familieliv. Maden til gunstarter og company days er altafgørende for at vi har lyst til aktiv deltagelse i fremtiden, samt at firmaer igen vil anvende Sydsjællands golfklub til deres arrangementer.
    Mikael fortjener i den grad en værdig behandling af Sydsjællands golfklub for det store arbejde han og hans familie har gjort i årevis for vores golfklub. Af hjerte tak til ham og hvor jeg savner ham i klubben.
    Mange hilsener fra Susanne

Der er lukket for kommentarer.