Golfspilleren i Centrum

Kære medlem

I vores bestræbelse på løbende at udvikle Sydsjællands Golfklub Mogenstrup har vi brug for din feedback til at sikre de bedste oplevelser og største mulig værdi af dit medlemskab.

Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af vores klub. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Den 25. juli udsender vi anden runde af Golfspilleren i Centrum, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer del som i denne omgang får mulighed for at give input. Hvis du modtager en e-mail invitation til medlemsundersøgelsen, håber vi du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Vi har brug for netop din feedback og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben – Tak

 

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen