Golfens Dag 2020

Søndag d. 21. juni afholder Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Golfens Dag!

Golfens Dag er gratis for alle besøgende. Tag dine venner under armen eller kom alene, det eneste du skal huske er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for udstyr og frivillige, der guider dig rundt!

Prøv selv det korte spil i golf – mød op  som det passer dig i tidsrummet. Vi starter  desuden endnu et nyt begynderhold op allerede 5/7. Du kan tilmelde dig holdet her

På dagen kan du prøve følgende:

  • Slå til en golfbold på driving range – en græsplæne lidt større end din egen…
  • Putt en golfbold i hul på putting green – som at gå på et indendørs tæppe…
  • Prøv at slå bolden helt tæt på flaget på indspils green – måske rammer du endda hullet…
  • Oplev suset fra golfspillet på par 3 banen – en kort bane, hvor hullerne er ca. 100 meter lange. Er du bedre end din makker?
  • Få information om hvordan du kan komme igang med golf i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup.
  • Det hele sker under kyndig vejledning af spillere fra klubbens eliteafdeling og klubbens pro Claus Thane.

 

Vi glæder os til at tage imod dig i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup på Præstø Landevej 39, 4700 Næstved til Golfens Dag! Efterfølgende – er du/I naturligvis velkomne til at besøge Café Kilden eller shoppe golfgrej i proshoppen.

Kom forbi til en uforpligtende introduktion til golfspillet og prøv kræfter med køller, jern og bold. Få en snak med nogle af de mennesker, som allerede er bidt af golfsporten – og find ud af, om det kunne være noget for dig.

Kan du ikke deltage d. 21. juni så fortvivl ikke! Vi holder nemlig mini åbent hus hver første søndag i sæsonen kl. 9-10 – og starter begynderhold op flere gange henover året. Se mere her.