Golfens Dag 2018

Søndag d. 22. april afholder Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Golfens Dag!

Golfens Dag er gratis for alle besøgende. Tag dine venner under armen eller kom alene, det eneste du skal huske er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for udstyr og frivillige, der guider dig rundt!

Prøv selv det korte spil i golf – mød op  som det passer dig i tidsrummet. Denne dag starter endnu et hold med begyndertræning, så hvis du gerne vil deltage i træningen, der starter kl. 10.00, bør du tilmelde dig inden da. Næste hold begynder 20. maj

Program for dagen:

  • 9.00-10.00: Åbent hus – vi mødes i gården
  • 10.00-11.30: Holdtræning for tilmeldte begynderetilmeld dig træningen her
  • 10.30-11.30: Åbent Hus – vi mødes i gården
  • 12.00..:Ta’ med ud og spil golf – arrangement for alle interesserede – vi mødes i gården
    Tilmelding via sekretariatet inden 20. april nødvendig på 5576 1555 eller på mail sekretariat@ssgm.dk.Du kan deltage i dette arrangement uanset om du deltager i ovenstående eller ej. Her vil du sammen med en erfaren golfer spille 9 huller på den store bane med særlige lempelige regler for dig! Vi sørger for udstyr.

 

Vi glæder os til at tage imod dig i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup på Præstø Landevej 39, 4700 Næstved til Golfens Dag! Efterfølgende – er du/I naturligvis velkomne til at besøge Café Kilden eller shoppe golfgrej i proshoppen.

Kom forbi til en uforpligtende introduktion til golfspillet og prøv kræfter med køller, jern og bold. Få en snak med nogle af de mennesker, som allerede er bidt af golfsporten – og find ud af, om det kunne være noget for dig.

Kan du ikke deltage d. 22. april så fortvivl ikke! Vi holder nemlig mini åbent hus hver søndag i sæsonen kl. 9-10 – og starter begynderhold op flere gange henover året. Se mere her.