Formiddagsdamer nyhedsbrev nr. 6 – 2015

Den 25. november afholdt formiddagsdamerne årets julefrokost. Ude var det gråt og regnfuldt og banen lukket på grund af vand, men i caféen havde bestyrelsen med pynt og stearinlys sørget for at skabe julestemning. I alt 29 damer samledes – hver især medbringende en lille gave. Bestyrelsen havde tidligere på dagen overrakt gaver til sekretariatet, greenkeeperne, Koffi samt Doreen og Tom fra Café Luc med tak for godt samarbejde.

Da alle havde fundet deres plads ved bordene ved hjælp af et tildelt nummer, så vi blev godt blandet, kunne formanden Else Joost byde velkommen. Vi sang en julesang, og derefter serverede Doreen og Tom flæskesteg med diverse tilbehør. Alle hyggede sig, og snakken gik om golf og meget andet. Inger Dupont, som hele året har haft selskab af vores golfstatuette, berettede om damens oplevelser i den nye bolig. Det kommende år vil vores kære dame med det fine outfit tage ophold hos Inge Hansen.

Ris à la manden blev serveret i portionsskåle, hvoraf 5 gemte på en mandel. De heldige vandt efter behørig fremvisning af mandlen en pakke kulørte golfbolde, og så var det tid til fordeling af de medbragte gaver. Det giver altid megen hyggelig udpakning og interesse for at se, hvad der gemte sig i de fine pakker.

En dejlig dag som afslutning på årets golfoplevelser sammen med formiddagsdamerne.

DSC_0200-1 DSC_0185-1 DSC_0184-1