Formiddagsdamer nyhedsbrev nr. 3 – 2015

Onsdag den 29. juli afholdt formiddagsdamernes en venskabsturnering med dameklubben fra Korsør Golfklub. I dagene forinden tænkte vi vist alle på, hvor slemt vejret ville være denne dag. DMI varslede regn, men solen ville også vise sig ind imellem.

Det gik faktisk meget bedre, end vi havde forventet. Der kom ganske lidt regn et par gange hurtigt efterfulgt af lidt solstråler og ellers grå himmel. Blæsten tog lidt til undervejs, men generede ikke særlig meget. Først da næsten alle var færdige og var på vej til klubhuset styrtede regnen kortvarigt ned. Det må siges, at vi var meget heldige vejrudsigterne taget i betragtning.

Deltagerantallet var fra Korsørs side ikke stor (7), men vores damer udmærkede sig nu heller ikke mht. stort fremmøde. Den første startliste viste, at vi var 44 spillere i alt, men vi endte på 40.

I cafeen var stemningen fin, og maden var næsten overvældende: grå sild, karrysild, ½ æg, store fiskefileter med remoulade, masser af rejer, leverpostej, mørbradbøf, bl. salat, dilddressing, brieost og en blåskimmel samt franskbrød og 2 slags rugbrød + selvfølgelig smør.

De 7 bedste scores fra hver side talte. Korsør havde 191 point, mens SSGM havde 235 point. Der blev uddelt følgende præmier

formdamer

Louise Termøhlen Nielsen overrækker præmie til Conny Skov Floridon

SSGM

  1. præmie Conny Skov Floridon
  2. præmie Renate Waring
  3. præmie Irene Keldebæk
  4. præmie Connie Mayland

Korsør

  1. præmie Louise Termøhlen Nielsen

2. præmie Marianne Nissen

Derudover var der klappepræmier og sluttelig råbte vi hurra for vores dejlige golfklub.