Formiddagsdamer nyhedsbrev nr. 2 – 2015

På en blæsende dag med enkelte solstrejf og uden regn kunne formiddagsdamerne onsdag den 27. maj 2015 spille turnering med gæster fra Møn Golfklub og Falster Golfklub. Efter at Else Joost havde budt velkommen i gården fordelte vi os på banen for at spille holdturnering med 3 bedste ud af 4 score. 47 damer deltog heraf 7 fra Møn og 3 fra Falster. For nogle af dem var det deres første besøg i Mogenstrup.

 

billede 1

Vi havde en dejlig tur rundt på den smukke forårsklædte bane, hvor deltagerne på de enkelte hold samarbejdede om at opnå en god score. Der var præmier til de to bedste hold og til tættest på hul 1 samt til længste drive på hul 7.

Godt forblæste og med røde kinder kunne spillerne stille sulten i cafeen, hvor Doreen serverede ovnbagt laks med kartofler, hvid sovs og salat.

Derefter blev præmierne overrakt. Først præmierne for dagens turnering og derefter for resten af måneden

billede 2

  1. præmie med 106 points og bedst på de sidste 9: Pia Jannerup, Birte Stokkebro, Therese Falkenberg og Pamela Joan Hammond (Møn)

billede 3

  1. præmie ligeledes med 106 points: Conny Skov Floridon, Charlotte Jørgensen, Lizzie Andersen og Kirsten Weiss (Falster)

Tættest på hul 1: Kirsten Weiss (Falster)

Længste drive hul 7: Irene Keldebæk