Første dag på første Golffestival!

Multilines Festivalturnering startede den første golffestival i Sydsjællands Golfklub med smukt solskin og dejlig varmt vejr. Med maksimum på 80 deltagere til gunstart blev der afviklet makkerturnering og banen indbød til lækkert spil med ingen vind og skønne hurtige greens.

Undervejs var indlagt en pause mellem hul 9 og 10, hvor der kunne nydes lidt godt til ganen og en forfriskning, som frivillige sørgede for at tilberede og serverer. Ligeledes kørte frivillige servicevognen rundt med kolde drikkevarer m.m.

Vinder i A-rækken blev:
  1. Team Muligan
  2. Multiline 2
  3. Holm Hansen/Larsen
Vinder i B-Rækken blev:
  1. Team bogey
  2. Friss/Hansen
  3. Drejer/Johansen

Efter turneringen var det muligt at nyde lidt mad i Cafe Kilden og overvære præmieoverrækkelsen, samt winners speach. Tak til sponsorerne, deltagerne og de mange friville, der gjorde dagen mulig. Stort tillykke til vinderne, der kan notere sig første mulighed for at vinde den gennemgående præmie for hele ugen, en billet til deltagelse i Pro/Am turneringen 7. august.

I alt en dejlig afslutning på en smuk dag på golfbanen.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig en eller flere turneringer i Golffestivallen, der løber hele uge 28, se mere på Golfbox.

Vindere af A-rækken
Vindere af B-rækken