Flotte scores i Sydsjællands Golfklub i Mogenstrup

God bane og godt vejr gav flotte scores i Sydsjællands Golfklub i Mogenstrup

Det gode vejr ansporede til gode scores, da der blev afholdt WAGC i Sydsjællands Golfklub d. 21.5. Med kun en deltager i A-rækken, var der anderledes spænding i de andre rækker. Patrick Solhøj spillede den bedste golf i forhold til handicappet af alle og scorede 68 netto, fire bedre end hcp. Dermed tjekkede han også ind i kampen om de ti bedste placeringer på Race to Morocco Masters Ranglisten med 1300 point!


Listen føres stadig af Carsten Pedersen, men Micky Husted rykkede op på 2. pladsen efter en runde i 72 netto. Også Brian Eriksson fik et godt ryk på Ranglisten ligesom Pernille Midtgaard. De ligger hhv. 4 og 5. Med den flotte præmie fra Marokkos Turistkontor, der betyder, at de ti bedste på ranglisten vinder rejsen til Morocco Masters i Agadir d. 9.-16. marts, er der ingen tvivl om, at vi vil se et øget fokus på denne. Det er de 8 bedste turneringer, der tæller og i tilfælde af, at to spillere ligger lige, vil det være den flittigste – altså den, der har deltaget i flest ranglisteturneringer, der trækker det længste strå!

Heldigste kvinde blev Lene Stenbek fra Sydsjællands Golfklub, der vandt lodtrækningspræmien udsat af ZONE blandt de deltagende kvinder.

Resultatet af WAGC i Sydsjællands Golfklub:
A-rækken: Thomas Haxmann, Royal, 79 netto (+7)
B-rækken: Pernille Midtgaard, Ledreborg, 74 netto (+2)
C-rækken: Patrick Solhøj, Oxie Golf, 68 netto (-4)
D-rækken: Søren Jensen, Sydsjællands, 71 netto (-1)
E-rækken: Søren Krogh, Værløse, 69 netto (-2)

Nærmest pinden udsat af K-Finans: Lars Kirk Larsen, Sydsjælland, 3,07

De fire ZONE præmier gik til:
1. Stiwi Courage, The Scandinavian, 71 netto (-1)
2. Micky Husted, Odense, 72 netto (0)
3. Brian Eriksson, Ishøj, 73 netto (+1)
4. Michael Espersen Værløse, 73 netto (+1)

Allerede på fredag, d. 26.5. er der mulighed for at sætte flere point ind på kontoen, når der afholdes WAGC i Simon’s Golf Club og lørdag, d. 27.5. afholdes der WAGC i Jylland for kun 2. gang, når vi besøger Kellers Parks hyggelig bane.

Tilmelding på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule
Se ranglisten på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/orderofmerit/194441