FARVEMESSENs JUNIOR WEEKEND var en kæmpe succes.

Der var næsten 40 deltagende juniorer til Farvemessens golf weekend. Farvemessen skal have tak for de fine polo'er til alle deltagerne.

Bagerst h. Bent Stuhr overrækker polo'erne til Juniorudvalget v. H. Gustafsson. Forrest ses Emil, Malthe og Frederik Gustafsson med de flotte polo'er.

Alle de deltagende spillere havde en fantastisk weekend hvor vi også var heldige med vejret både fredag og lørdag. Der var 20 spillere på Par 3 banen heriblandt flere nye medlemmer. Spillerne på Par 3 banen havde mange gode oplevelser i løbet af weekenden men et af højdepunkterne var uden tvivl da de skulle spille golf med flødeboller (om det også var et højdepunkt for målskiven skal jeg lade være usagt)

 

Her lykkedes det vist at ramme!

 

Alle de juniorer som var til stede om lørdagen deltog i Dansk Golf Unions Talentkursus 1.TEE som vi selv afholdte. Alle spillerne var rigtig gode og bestod dette talentkursus og alle har modtaget et synligt bevis herpå som kan påsættes baggen.

Fra v. Josephine, Anna Sofie og Sofie som er ved at gennemgå en af putte øvelserne.

Spillerne med handicap spillede blandt andet en 9 hullers Texas Scramble, fredag aften, som blev vundet i en over par (37 slag brutto) på for ni, et virkelig flot resultat for tre spillere med et samlet hcp. på 84 (Jacob Skov 9, Sebastian Pedersen 22 og Oliver Bjerring 53) tillykke til de tre. Alle spillerne med handicap deltog ligeledes i 1. TEE kursus og bestod dette, endvidere spillede de en 18 hullers match. Denne match blev vundet i 39 point for både A og B rækken med Frederik Rosantus som vinder i A og Oliver Bjerring som vinder i B-rækken.

Oliver Bjerring på hul 17

Frederik Rosantus på Hul 18.

 

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til vores sponsorer som er

Kasket og bold sponsor under golf weekenden
 Scan Con Group, Almuegaarden som igen har sponsoreret bolcher samt Pro shoppen som har sponsoreret range bolde hele weekenden uden disse sponsorer ville det ikke være muligt at gennemfører arrangementet og vi håber på lignende støtte i fremtiden.

Endvidere et stort tak til de forældre som hjalp til med at tælle på Par 3 banen og til juniorudvalgsmedlemmerne for selve arrangementet.

Vi ses igen til træning og husk at følg med i kommende aktiviteter på hjemmesiden.

På juniorudvalgets vegne

Henrik Gustafsson