En stor succes

Gratis spil i juli måned på par 3 banen har allerede lokket over 200 ud at spille de første 10 dage. Det ser ud til at det godt kan give nogle nye medlemmer og vi kan derfor godt bruge nogle ekstra fadder til at hjælpe dem i gang fra den 1. august. Har du lyst til at give en hjælpende hånd med kan du henvende dig i sekretariatet eller sende en mail til sekretariatet.

3 tanker om “En stor succes

 1. Jan Mørch

  Hører med skræk i min øresnegl, at klubben IKKE har fået oplyst/indsamlet stamdata på de dejligt mange nye/gamle golfere der har besøgt vores skønne Par 3 bane her i Juli, hvad er, i givet fald det er korrekt, grunden til dette?

  Med golfhilsen
  Jan C Mørch 1956

 2. Mette Munch Mikkelsen

  Ved godt dette indlæg ikke hører til her….MEN tillader at skrive alligevel.
  Sidste weekend blev der afhold klubmesterskaber i slagspil, dette har ikke været slået op her på forsiden- er det fordi man synes det er ligegyldigt? Hvis dette er tilfældet, hvorfor så ikke bare sløjfe det?
  Ydermere er resultaterne ikke engang kommet på frem her på siden. Det er altså lidt sløvt. Det er dejligt at vi vil lokke rigtig mange nye golfspillere til klubben med diverse tiltag og tilbud, men jeg synes også det er rigtig ærgerligt at man i den grad negligerer et klubmesterskab- som burde være et af årets højdepunkter. Nu er der ikke så længe til klubmesterskaberne i hulspil- håber der bliver gjort noget mere reklame for den turnering….
  Glædelig sommer!!!!

 3. Jan Normann

  Det lyder jo rigtig godt,med denne succes, og vi kan håbe, at dette tiltag kan bringe nye medlemmer til klubben.
  Lidt nysgerrighed – Hvordan registrerer man de nye” golfspillere” og hvordan tæller man dem, som benytter sig af dette gratisspil på par 3 banen.

  Med venlig hilsen Jan Normann

Der er lukket for kommentarer.