En rejseoplevelse i top fra medlem 4594

Jeg er lige kommet hjem fra golfrejsen til Cascais i Portugal – vi var i alt 12 deltagere, hvoraf jeg før afrejsen ikke kendte ret mange af de øvrige deltagere.

Før jeg tilmeldte mig, havde jeg ret store betænkeligheder, f.eks.:

  • Jeg kender stort set ingen – bliver jeg en ”ensom ulv” ?
  • Jeg er næsten lige startet (sidste år) – er jeg for meget begynder ?
  • Er mit handicap godt nok (24) – eller bliver jeg ham, som alle andre venter på ?
  • Kan jeg spille banerne – eller kommer jeg først ind efter mørkets frembrud ?

Lige før afrejsen modtog jeg alle rejse papirerne samt et program fra Claus Thane der kort beskrev aktiviteterne de enkelte dage – træningstider, mødetider, hold opdelinger m.v.. Så jeg vidste egentlig ganske godt, hvornår jeg hver dag skulle være hvor..

Turen bar tydeligt præg af, at Claus havde gjort et stort arbejde allerede på forhånd – og mine betænkeligheder blev i den grad gjort til skamme.

De øvrige deltagere var endog særdeles søde, rare og behagelige golf-kolleger at være sammen med; både på banen og udenfor. Man falder ganske enkelt bare ind – og bliver en del af gruppen meget hurtigt.

Claus gør så meget for at få alle til at føle sig godt tilpas og gøre turen til en succes – og det gør han rigtig godt; jeg tror ikke jeg har mødt mere dedikerede ”rejseledere” end Claus Thane.

Golfbanerne var supergode – og omgivelserne var fuldt ud som man kunne forvente, så det er ualmindeligt svært at være skuffet….

Så alt i alt har min første (men garanteret ikke min sidste) golfrejse med Claus været en kæmpe succes.

Har I samme betænkeligheder, som jeg havde før tilmeldingen, så lad ikke disse stå i vejen for jer; I bliver med sikkerhed lige så tilfredse med turen, som jeg er blevet – bare meld jer til…..

En stor tak til Claus, samt også til Nicklas, Poul, Kenneth, Jan, Helen, Ole, Steen, Ulrik (snart nyt medlem hos os J ), Svend og Glenn for en uforglemmelig tur.

Mange hilsner

Jesper (busk-rydder af første rang)
Medlem 4594