Elite nyhedsbrev nr. 1 – 2014

Elitens resultater fra første match-weekend

 

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Herre elitehold har spillet deres første 2. divisions match 2014 på udebane mod Sct. Knuds Golfklub.
Om formiddagen spillede de 3 foursome, hvor de vandt 1 og tabte 2. Efter frokost spillede de 6 singler og her var der spænding i alle matcher som bølgede op og ned. 2 singler tabte og 3 vandt hvorefter stillingen var 8-8. Sidste single gik helt til hul 18 og der var stor spænding på. Det ender med at det hele skal afgøres på greenen hvor Sct. Knuds Christian Engel misser 1 put på ca. 2 m. for at vinde hullet og matchen. Herefter havde Simon Denwers en put for at dele. Han havde heldigvis is i maven og holede. Matchen endte således 9-9.

Billede 1 elite

Om søndagen tog Sydsjælland imod Kalundborg i 2. division. Foursomes blev vundet 5-1 ikke mindst på baggrund af sejr til Frederik Rosantus/Niclas Mathiesen. De havde en grim plet fra lørdagens match på Fyn som skulle vaskes af. Dette lykkes til fulde.

De to debutanter på førsteholdet fortsatte det gode spil i singlerne og deres sejre var med til at sikre Sydsjælland en sejr på 15-3.

Akkurat som på Fyn stod Simon Denwers for den bedste underholdning og en match der skulle afgøres på sidste hul. Igen tilsmilede lykkens gudinde Simon som ved at hole et put på 4 meter ned ad bakke vandt sin match med et hul idet hans modtander missede et put på knap en meter for at dele hul og match.

Idet begge klubbens herre elitehold rykkede op i henholdsvis 2. og 3. division bliver der nogle større udfordringer for begge hold. Dette skyldes ikke mindst at Martin Hansen forlod klubben, men også at holdet er yderligere svækket af skader.
2. holdet lagde lørdag ud med en match hjemme mod Trelleborg. Her vandt vi 2 singler, delte 1 og tabte foursome, hvilket gav et 5-9 nederlag til Sydsjælland.

 

Søndag skulle holdet så møde Korsør hjemme og her gik det bedre. Her var der mange gode matcher som holdt længe. Vi vandt 4 singler, tabte 1 single samt foursome, hvilket gav en sejr på 8-6.

Tak til dem som støttede begge hold både lørdag og søndag. Skønt at flere mødte op og endda gik caddie for flere spillere på 1. holdet.

Så alt i alt en godkendt start i for både 2. og 3 divisionsholdet i denne weekend.

Billede 2 elite

 

Ærgeligt nederlag til dameholdet!

Lørdag tog Dameholdet fra Sydsjælland hul på sæsonen i 2. division- med en målsætning om at lege med om oprykning til 1. division 2015. Holdet skulle starte med en udekamp mod Holbæk, som de også krydsede klinger med sidste år.

Sydsjælland stillede op med Ditte Hansen som 1. single, Mille Skjold – 2. single, Caroline Boye Holm- 3. single, samt Sigrid Johannesen og Helle Bennebo Hansen i foursome.

Singlerne fik nogle tætte matcher, hvor Ditte og Mille kunne trække sig sejrrigt ud af deres med hver en sejr på 2/1. Caroline kæmpede godt, men måtte desværre se sig slået 2/1. Foursomen fik kamp til stregen idet Holbæk stillede med en uhyggelig stærk foursome- som på dagen desværre viste sig en tand for stærk. Sigrid og Helle måtte indkassere et nederlag på 4/3.Holbæk kunne derfor skrive sæsonen første sejr på kontoen.

Søndag stod Sydsjælland over, da pulje 2 i 2. division øst kun består af tre hold.

Holdet satser på at dette er sæsonens første og eneste nederlag og kommer stærkt igen!

Alle stillinger kan ses på klubbens hjemmeside under Sporten, Eliten, herunder også resultaterne fra klubbens hold i Kvalifikationsrækken, Seniorer og Veteraner.